Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DOL White hourse Academy
TC442 Tactiek 532 MID PRO
47% Balbezit 53%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
31.8 gemiddelde waardering 42.7
average Schieten good
average Passen solid
average Verdedigen good


4e minuut.
Daar is Ðức Trí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta speelt de bal door. Słabosz is nu in balbezit. Słabosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Słabosz rent richting de bal. Słabosz schiet op doel. Thành Công verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Məhərrəmov rent richting de bal. Məhərrəmov geeft een hoge lob. Mai Đức heeft problemen om de bal te vangen. Słabosz is nu in balbezit. Słabosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Thanh Tú geeft de bal voor. Inworp. Vărzaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acosta geeft een hoge lob. Bá Cường krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tân Phước passt de bal met de wreef. Daar is Garricondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garricondo probeert naar een medespeler te passen. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOL 81%, White hourse Academy 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DOL - White hourse Academy 0:0

57e minuut.
Victorine speelt de bal door. Məhərrəmov is nu in balbezit. Məhərrəmov passt de bal met de wreef. Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słabosz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - White hourse Academy 0:1

61e minuut.
Saladūnas geeft de bal voor. Słabosz probeert naar een medespeler te passen. Bá Cường rent richting de bal. Bá Cường schiet op doel. Thành Công werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - White hourse Academy 0:2

66e minuut.
Acosta met de inworp. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru geeft een hoge lob. Bá Cường krijgt zijn hoofd ertegen. Thành Công werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - White hourse Academy 0:3

71e minuut.
Saladūnas geeft een lange en hoge pass. Słabosz is nu in balbezit. Słabosz probeert naar een medespeler te passen. Bá Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Cường draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Thanh Tú onderschept slim de pass. Vărzaru verovert de bal door een tackle van achteren. Vărzaru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Słabosz de bal. Słabosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Asiltürk onderschept slim de pass. Asiltürk passt de bal met de wreef. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft de bal voor. Bá Cường krijgt zijn hoofd ertegen. Thành Công bokst de bal weg.

83e minuut.
Thanh Tú geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acosta met de inworp. Daar is Słabosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słabosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Məhərrəmov is nu in balbezit. Məhərrəmov geeft de bal voor. Klungelig pakt Mai Đức de bal. Słabosz is nu in balbezit. Słabosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - White hourse Academy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOL 86%, White hourse Academy 14%.
DOL - White hourse Academy 0:4