Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heivān ātash Mojtaba
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 28.7
poor Schieten adequate
poor Passen average
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Ruigrok met een sublieme pass. Ghurani is nu in balbezit. Elabasaniri begaat een overtreding. Elabasaniri krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Ramhe is nu in balbezit. Ramhe geeft een hoge lob. Inworp. Al-Doleh met de inworp. Tabatabai geeft een lange en hoge pass. Dalvand bokst de bal weg. Khamenei is nu in balbezit. Khamenei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heivān ātash - Mojtaba 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Doleh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabatabai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabatabai geeft de bal voor. Khamenei maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Man is nu in balbezit. Man passt de bal zonder na te denken. Al-Doleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Doleh geeft een lange en hoge pass. Khamenei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Al-Doleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Doleh geeft een hoge lob. Leloup heeft problemen om de bal te vangen. Tabatabai rent richting de bal. Tabatabai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Qoli rent richting de bal. Qoli met een sublieme pass. Nouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouri schiet op doel. Zhyzneuski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zhyzneuski speelt de bal door. Lotina rent richting de bal. Elabasaniri onderschept slim de pass. Elabasaniri schiet op doel. Loyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heivān ātash - Mojtaba 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heivān ātash 57%, Mojtaba 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heivān ātash - Mojtaba 1:1

47e minuut.
Machardiegui rent richting de bal. Machardiegui passt de bal met de wreef. Tabatabai probeert naar een medespeler te passen. Man is nu in balbezit. Man schiet op doel. Dalvand bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Mahjoub passt de bal in één keer door. Man rent richting de bal. Man passt de bal in één keer door. Khamenei rent richting de bal. Khamenei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mahjoub kopt de bal weg. Tabatabai is nu in balbezit. Tabatabai probeert naar een medespeler te passen. Man rent richting de bal. Man draait met de bal, schiet en ... Dalvand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Leloup is nu in balbezit. Tabatabai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabatabai passt de bal zonder na te denken. Man is nu in balbezit. Man schiet op doel. Dalvand bokst de bal weg. Ettayamar rent richting de bal. Ghurani rent richting de bal. Ettayamar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ettayamar krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Vitrih probeert naar een medespeler te passen. Khamenei rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hamdan ... Strafschop! Khamenei raakt geblesseerd tijdens het duel. Tabatabai neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tabatabai rent richting de bal. Tabatabai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heivān ātash - Mojtaba 1:2

80e minuut.
Vitrih speelt de bal door. Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Man passt de bal in één keer door. Khamenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamenei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heivān ātash 54%, Mojtaba 46%.
Heivān ātash - Mojtaba 1:2