Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al- Sokkar AC Senedin
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Senoussi geeft de bal voor. Nefci kopt de bal weg. Fudayl speelt de bal door. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Sokkar - AC Senedin 0:1

22e minuut.
Klanbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Usmi onderschept slim de pass. Usmi met een sublieme pass. Thagafi rent richting de bal. Thagafi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jnayeh trapt de bal weg. Mechergui kopt de bal weg. Usmi probeert de bal aan de voet te houden. Thagafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Fehik rent richting de bal. Mechergui onderschept slim de pass. Mechergui speelt de bal door. Usmi is nu in balbezit. Usmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nefci geeft een lange en hoge pass. Tazariani heeft problemen om de bal te vangen. Tazariani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thagafi de bal. Thagafi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Sokkar 57%, AC Senedin 43%.
Al- Sokkar - AC Senedin 0:1

65e minuut.
Benhaim verovert de bal door een tackle van achteren. Benhaim met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Klanbane de bal onder controle te krijgen. Fathalli is nu in balbezit. Fathalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Sokkar - AC Senedin 0:2

83e minuut.
Fathalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieli is nu in balbezit. Fathalli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dieli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dieli kan niet meer verder spelen. Machardiegui komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Mechergui is nu in balbezit. Mechergui met een sublieme pass. Nefzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi verovert de bal door een tackle van achteren. Thagafi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Sokkar 51%, AC Senedin 49%.
Al- Sokkar - AC Senedin 0:2