Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beasts1998 Kaşmir Mohit
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
El Shazly verovert de bal door een tackle van achteren. El Shazly geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lounes de bal. Sadiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadiq haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Izz-al-Din met een snelle inworp. Jafar is nu in balbezit. Ihab onderschept slim de pass. Ihab met een sublieme pass. Femah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Debelle geeft de bal voor. Hussain is nu in balbezit. Abdullah is nu in balbezit. El Shazly verovert de bal door een tackle van achteren. El Shazly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
beasts1998 - Kaşmir Mohit 0:1

33e minuut.
Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadiq onderschept slim de pass. Sadiq met een sublieme pass. Hussain is nu in balbezit. Hussain haalt uit met een fantastische trap. Femah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beasts1998 - Kaşmir Mohit 0:2

37e minuut.
Daar is Sajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jafar met een sublieme pass. Abdullah is nu in balbezit. Hussain onderschept slim de pass. Hussain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mu`tasim passt de bal zonder na te denken. Jafar is nu in balbezit. Jafar passt de bal zonder na te denken. Bakri rent richting de bal. Bakri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beasts1998 55%, Kaşmir Mohit 45%.
beasts1998 - Kaşmir Mohit 0:2

53e minuut.
Ismat rent richting de bal. Ihab onderschept slim de pass. Abdullah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abdullah krijgt een gele kaart.

57e minuut.
El Shazly speelt de bal door. Ihab is nu in balbezit. Met opzet legt Jafar zijn tegenspeler op de grond. Jafar krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ismat passt de bal in één keer door. Jafar rent richting de bal. Jafar speelt de bal door. Bakri is nu in balbezit. Bakri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sadiq is nu in balbezit. Sadiq geeft de bal voor. Amal heeft problemen om de bal te vangen. Hussain is nu in balbezit. Hussain draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
beasts1998 - Kaşmir Mohit 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beasts1998 54%, Kaşmir Mohit 46%.
beasts1998 - Kaşmir Mohit 0:3