Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja AGaDiR Olympic MaRRaKeCH
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zayd niet meer kan verder spelen. Atachi komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Drafat geeft een hoge lob. Sarout is nu in balbezit. Mahimar onderschept slim de pass. Mahimar haalt uit met een fantastische trap. Atachi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - Olympic MaRRaKeCH 0:1

36e minuut.
Boughamni is nu in balbezit. El Ahmadi verovert de bal door een tackle van achteren. El Ahmadi passt de bal met de wreef. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar draait met de bal, schiet en ... Atachi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja AGaDiR 59%, Olympic MaRRaKeCH 41%.
Raja AGaDiR - Olympic MaRRaKeCH 0:1

54e minuut.
Elkhateeb onderschept slim de pass. Elkhateeb passt de bal in één keer door. Hadrioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid verovert de bal door een tackle van achteren. Belbajid draait met de bal, schiet en ... Fekih kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raja AGaDiR - Olympic MaRRaKeCH 1:1

65e minuut.
El-Talhaoui geeft een hoge lob. Inworp. Rahmani met een snelle inworp. Mahimar is nu in balbezit. Mahimar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mahimar onderschept slim de pass. Mahimar probeert naar een medespeler te passen. El Ahmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi haalt uit met een fantastische trap. Atachi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - Olympic MaRRaKeCH 1:2

76e minuut.
Mahimar geeft een lange en hoge pass. El-Talhaoui probeert de bal aan de voet te houden. Rahmani rent richting de bal. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - Olympic MaRRaKeCH 1:3

81e minuut.
Alaoui rent richting de bal. Alaoui passt de bal in één keer door. Messi Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi Lmaghrib geeft de bal voor. El Ahmadi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
El-Talhaoui geeft een hoge lob. Belbajid is nu in balbezit. Belbajid speelt de bal door. Elkhateeb rent richting de bal. Elkhateeb haalt uit met een fantastische trap. Fekih verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Elkhateeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkhateeb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rahmani kopt de bal weg. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar met een sublieme pass. El Ahmadi rent richting de bal. El Ahmadi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja AGaDiR 54%, Olympic MaRRaKeCH 46%.
Raja AGaDiR - Olympic MaRRaKeCH 1:3