Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Sivar Imperial Falcon FC
Normal Tactiek Falcon attack
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 33.7
poor Schieten adequate
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Türkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodi rent richting de bal. Türkoğlu rent richting de bal. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel. Lemus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Klungelig pakt Prodi de bal. Matera is nu in balbezit. Matera passt de bal in één keer door. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... Lemus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Prodi is nu in balbezit. Türkoğlu is nu in balbezit. Prodi rent richting de bal. Prodi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salinas de bal onder controle te krijgen. Lemus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango met een sublieme pass. Valdez is nu in balbezit. Matera is nu in balbezit. Matera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gjesing verovert de bal door een tackle van achteren. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera passt de bal zonder na te denken. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Sivar - Imperial Falcon FC 0:1

33e minuut.
Türkoğlu speelt de bal door. Matera rent richting de bal. Matera passt de bal in één keer door. Prodi rent richting de bal. Prodi schiet op doel. De bal raakt de paal. Lemus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Avalos geeft een hoge lob. Cedillos heeft problemen om de bal te vangen. Cedillos met een sublieme pass. Türkoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Roosevelt Moreira rent richting de bal. Roosevelt Moreira geeft een lange en hoge pass. Türkoğlu kopt de bal weg. Daar is Prodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodi schiet op doel. Lemus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu schiet op doel. Lemus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arango neemt de hoekschop. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Lemus bokst de bal weg. Prodi is nu in balbezit. Prodi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Sivar - Imperial Falcon FC 0:2

41e minuut.
Daar is Prodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera passt de bal in één keer door. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Matera probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu passt de bal met de wreef. Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodi schiet op doel. Lemus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Sivar - Imperial Falcon FC 0:3

45e minuut.
Inworp. Lombrea komt het veld opgelopen. Casillas komt het veld opgelopen. Obiku komt het veld opgelopen. Podmaniczky komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Klungelig pakt Casillas de bal. Maldonado rent richting de bal. Casillas verovert de bal door een tackle van achteren. Casillas draait met de bal, schiet en ... Lemus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Sivar - Imperial Falcon FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Sivar 82%, Imperial Falcon FC 18%.
Inter Sivar - Imperial Falcon FC 0:4

47e minuut.
Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berríos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berríos krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Casillas heeft problemen om de bal te vangen. Berríos is nu in balbezit. Obiku verovert de bal door een tackle van achteren. Obiku geeft een hoge lob. Prodi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Lemus met een harde bal richting middenveld. Gjesing probeert naar een medespeler te passen. Casillas rent richting de bal. Casillas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Sivar - Imperial Falcon FC 0:5

53e minuut.
Lemus trapt de bal weg. Lombrea kopt de bal weg. Casillas heeft problemen om de bal te vangen. Prodi is nu in balbezit. Prodi draait met de bal, schiet en ... Lemus bokst de bal weg. Cedillos speelt de bal door. Obiku heeft problemen om de bal te vangen. Obiku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera passt de bal met de wreef. Casillas rent richting de bal. Casillas haalt uit met een fantastische trap. Lemus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Anaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku onderschept slim de pass. Klungelig pakt Obiku de bal. Obiku geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Waleński geeft een hoge lob. Salinas heeft problemen om de bal te vangen. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas schiet op doel. Lemus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Sivar - Imperial Falcon FC 0:6

72e minuut.
Anaya onderschept slim de pass. Matera onderschept slim de pass. Matera passt de bal zonder na te denken. Casillas is nu in balbezit. Casillas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Matera onderschept slim de pass. Casillas is nu in balbezit. Prodi rent richting de bal. Matera is nu in balbezit. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Sivar - Imperial Falcon FC 0:7

81e minuut.
Klungelig pakt Casillas de bal. Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodi rent richting de bal. Prodi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Prodi passt de bal met de wreef. Matera kan de bal niet met de borst controleren. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera onderschept slim de pass. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Sivar - Imperial Falcon FC 0:8

84e minuut.
Prodi met de inworp. Matera speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Daar is Gjesing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gjesing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Prodi passt de bal zonder na te denken. Matera rent richting de bal. Matera passt de bal zonder na te denken. Casillas rent richting de bal. Casillas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera is nu in balbezit. Prodi is nu in balbezit. Prodi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Sivar 78%, Imperial Falcon FC 22%.
Inter Sivar - Imperial Falcon FC 0:8