Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Umm al Cultural Club Ajman Kingdoom
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Al Kas onderschept slim de pass. Abdu Forouhar rent richting de bal. bin rabee is nu in balbezit. Al Sulaiti verovert de bal door een tackle van achteren. Al Sulaiti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Umm al Cultural Club - Ajman Kingdoom 1:0

17e minuut.
AL Sayed verovert de bal door een tackle van achteren. AL Sayed probeert naar een medespeler te passen. Abdu Forouhar is nu in balbezit. Abdu Forouhar draait met de bal, schiet en ... Sufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umm al Cultural Club - Ajman Kingdoom 2:0

24e minuut.
Hana Ambari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ambari geeft een hoge lob. Daar is AL Awzai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Gobash rent richting de bal. El Gobash geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
El Awzai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Nard is nu in balbezit. Al Kas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Al Kas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Abdu Humaid kopt de bal weg. Al Sulaiti rent richting de bal. Al Sulaiti speelt de bal door. EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Umm al Cultural Club - Ajman Kingdoom 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umm al Cultural Club 58%, Ajman Kingdoom 42%.
Umm al Cultural Club - Ajman Kingdoom 2:1

56e minuut.
Daar is bin Mustafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Fahir onderschept slim de pass. Abdu Fahir geeft een lange en hoge pass. EL Baloushi maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is El Awzai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
bin Mustafa met een snelle inworp. Daar is AL Sayed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Sayed geeft de bal voor. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi schiet op doel. bin rabee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
bin rabee rent richting de bal. bin rabee speelt de bal door. Hana Ambari is nu in balbezit. bin Nard onderschept slim de pass. bin Nard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umm al Cultural Club 50%, Ajman Kingdoom 50%.
Umm al Cultural Club - Ajman Kingdoom 2:1