Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agony FC SC Froosim
532 Tactiek 2022_4-2-1wing-3
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 70
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 55.1
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino rent richting de bal. Helmer rent richting de bal. Helmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Vascu controleert de bal met de borst. Vascu met een sublieme pass. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer draait met de bal, schiet en ... Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:1

4e minuut.
Noszczak geeft de bal voor. Daar is Gerondino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clasie rent richting de bal. Gerondino onderschept slim de pass. Gerondino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:2

6e minuut.
Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupperts bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Letschert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:3

8e minuut.
Letschert met een harde bal richting middenveld. Noszczak is nu in balbezit. Noszczak speelt de bal door. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino draait met de bal, schiet en ... Letschert bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Noszczak zal de hoekschop nemen. Helmer krijgt zijn hoofd ertegen. Letschert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Noszczak probeert naar een medespeler te passen. Gerondino rent richting de bal. Daar is Gerondino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerondino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:4

13e minuut.
Clasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer onderschept slim de pass. Helmer speelt de bal door. Gerondino rent richting de bal. Gerondino haalt uit met een fantastische trap. Letschert bokst de bal weg. Dillen is nu in balbezit. Gerondino onderschept slim de pass. Gerondino schiet op doel. Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:5

15e minuut.
Clasie verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gerondino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hupperts de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Noszczak zal de hoekschop nemen. Gerondino maakt een snoekduik en kopt de bal. Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:6

16e minuut.
Freese bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino verovert de bal door een tackle van achteren. Hupperts bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino verovert de bal door een tackle van achteren. Gerondino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:7

17e minuut.
Gerondino met een sublieme pass. Clasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:8

21e minuut.
Vascu haalt uit met een fantastische trap. Hupperts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Vascu probeert naar een medespeler te passen. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer passt de bal zonder na te denken. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:9

24e minuut.
Regosz met een sublieme pass. Noszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczak passt de bal met de wreef. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Freese is nu in balbezit. Helmer verovert de bal door een tackle van achteren. Helmer speelt de bal door. Daar is Gerondino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerondino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:10

27e minuut.
Helmer rent richting de bal. Gerondino is nu in balbezit. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer schiet op doel. Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:11

28e minuut.
Gerondino verovert de bal door een tackle van achteren. Gerondino met een sublieme pass. Vascu heeft problemen om de bal te vangen. Helmer is nu in balbezit. Helmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Helmer rent richting de bal. Gerondino met een sublieme pass. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:12

33e minuut.
Dillen probeert naar een medespeler te passen. Helmer heeft problemen om de bal te vangen. Dillen met een sublieme pass. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Helmer rent richting de bal. Helmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:13

34e minuut.
de Vos passt de bal met de wreef. Vascu is nu in balbezit. Gerondino rent richting de bal. Daar is Gerondino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerondino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sietsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz onderschept slim de pass. Regosz met een sublieme pass. Gerondino rent richting de bal. Gerondino schiet op doel. Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Loois rent richting de bal. Loois geeft de bal voor. Vascu speelt de bal door. Helmer is nu in balbezit. Helmer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea passt de bal zonder na te denken. Daar is Gerondino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerondino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:14

41e minuut.
de Haan speelt de bal door. de Vos rent richting de bal. Gerondino rent richting de bal. Gerondino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Letschert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:15

44e minuut.
Vascu rent richting de bal. Vascu passt de bal met de wreef. Helmer is nu in balbezit. Gerondino rent richting de bal. Gerondino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agony FC 90%, SC Froosim 10%.
Agony FC - SC Froosim 0:15

46e minuut.
Helmer rent richting de bal. Helmer passt de bal zonder na te denken. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino draait met de bal, schiet en ... Letschert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:16

50e minuut.
Inworp. Regosz met een snelle inworp. Noszczak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Helmer de bal. Helmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:17

51e minuut.
Klungelig pakt Busscher de bal. Busscher met een sublieme pass. Loois bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ... Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Loois geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vascu is nu in balbezit. Vascu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gerondino rent richting de bal. Gerondino schiet op doel. Letschert bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:18

53e minuut.
Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bükehan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheţea geeft een hoge lob. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino draait met de bal, schiet en ... Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:19

54e minuut.
de Vos probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Haan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerondino verovert de bal door een tackle van achteren. Gerondino haalt uit met een fantastische trap. Letschert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:20

56e minuut.
Gheţea passt de bal in één keer door. Noszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczak geeft een hoge lob. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino haalt uit met een fantastische trap. Letschert bokst de bal weg. Helmer is nu in balbezit. Helmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:21

58e minuut.
Vascu geeft een lange en hoge pass. Freese kopt de bal weg. Klungelig pakt Gerondino de bal. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:22

61e minuut.
Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino passt de bal in één keer door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:23

62e minuut.
Vascu passt de bal in één keer door. Göçebe rent richting de bal. Göçebe geeft de bal voor. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Letschert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Helmer rent richting de bal. Helmer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gerondino rent richting de bal. Gerondino schiet op doel. Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Letschert probeert naar een medespeler te passen. Gheţea speelt de bal door. Noszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczak geeft de bal voor. Gerondino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Letschert met een sublieme pass. Regosz kopt de bal weg. Helmer rent richting de bal. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino draait met de bal, schiet en ... Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Helmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helmer haalt uit met een fantastische trap. Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gerondino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:24

71e minuut.
Gheţea geeft een lange en hoge pass. Helmer kopt de bal weg. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Helmer onderschept slim de pass. Helmer met een sublieme pass. Noszczak is nu in balbezit. Noszczak geeft de bal voor. Gerondino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gerondino passt de bal zonder na te denken. Vascu is nu in balbezit. Vascu geeft een hoge lob. Helmer is nu in balbezit. Helmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:25

77e minuut.
Helmer passt de bal zonder na te denken. Noszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczak met een sublieme pass. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Hupperts de bal. Helmer rent richting de bal. Helmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Regosz rent richting de bal. Regosz passt de bal zonder na te denken. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ... Letschert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:26

80e minuut.
de Vos heeft problemen om de bal te vangen. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Noszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noszczak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vascu onderschept slim de pass. Vascu probeert naar een medespeler te passen. Helmer heeft problemen om de bal te vangen. Helmer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hupperts de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vascu zal de hoekschop nemen. Daar is Dillen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Noszczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Helmer krijgt zijn hoofd ertegen. Letschert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:27

86e minuut.
Dillen heeft problemen om de bal te vangen. Gerondino rent richting de bal. Gerondino probeert naar een medespeler te passen. Helmer is nu in balbezit. Helmer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Dillen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noszczak probeert naar een medespeler te passen. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Noszczak is nu in balbezit. Noszczak geeft de bal voor. Gerondino heeft problemen om de bal te vangen. Gerondino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - SC Froosim 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agony FC 82%, SC Froosim 18%.
Agony FC - SC Froosim 0:28