Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Uzovské Pekľany Borovce
Normal Tactiek B
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 47.5
average Schieten excellent
average Passen solid
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Herrera kopt de bal weg. Fayolle rent richting de bal. Fayolle speelt de bal door. Sonzogno is nu in balbezit. Sonzogno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:1

20e minuut.
Hydo rent richting de bal. Palenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Palenzuela met een sublieme pass. Sonzogno heeft problemen om de bal te vangen. Sonzogno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sonzogno geeft een lange en hoge pass. Harvilla heeft problemen om de bal te vangen. Fayolle is nu in balbezit. Fayolle haalt uit met een fantastische trap. Chalpuka probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:2

27e minuut.
Corbu rent richting de bal. Krivý is nu in balbezit. Corbu onderschept slim de pass. Sonzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Goč met een harde bal richting middenveld. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera passt de bal zonder na te denken. Sonzogno is nu in balbezit. Sonzogno schiet op doel. Cichý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:3

31e minuut.
Palenzuela is nu in balbezit. Sonzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogno passt de bal in één keer door. Fayolle rent richting de bal. Fayolle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Herrera kopt de bal weg. Daar is Krivý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fayolle is nu in balbezit. Sonzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:4

34e minuut.
Inworp. Herrera met de inworp. Harvilla is nu in balbezit. Fayolle onderschept slim de pass. Fayolle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:5

38e minuut.
Vavoulas speelt de bal door. Palenzuela probeert naar een medespeler te passen. Sonzogno rent richting de bal. Sonzogno haalt uit met een fantastische trap. Cichý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:6

39e minuut.
Salvador probeert naar een medespeler te passen. Fayolle rent richting de bal. Harvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayolle rent richting de bal. Fayolle schiet op doel. Cichý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Uzovské Pekľany 71%, Borovce 29%.
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:7

46e minuut.
Rico passt de bal zonder na te denken. Díaz Pérez geeft een lange en hoge pass. Slivovský probeert de bal met de borst te controleren. Sonzogno is nu in balbezit. Sonzogno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:8

48e minuut.
Sonzogno passt de bal in één keer door. Herrera is nu in balbezit. Herrera passt de bal zonder na te denken. Fayolle is nu in balbezit. Fayolle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:9

53e minuut.
Herrera passt de bal in één keer door. Fayolle is nu in balbezit. Fayolle probeert naar een medespeler te passen. Sonzogno rent richting de bal. Sonzogno haalt uit met een fantastische trap. Cichý bokst de bal weg. Fayolle heeft problemen om de bal te vangen. Fayolle schiet op doel. Cichý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:10

53e minuut.
Salvador heeft problemen om de bal te vangen. Fayolle is nu in balbezit. Klungelig pakt Fayolle de bal. Sonzogno rent richting de bal. Sonzogno draait met de bal, schiet en ... Cichý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fayolle is nu in balbezit. Fayolle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:11

55e minuut.
Goč geeft een lange en hoge pass. Inworp. Palenzuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:12

61e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera geeft de bal voor. Palenzuela kopt de bal weg. Sonzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogno schiet op doel. Cichý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fayolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayolle draait met de bal, schiet en ... Cichý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:13

62e minuut.
Staríček speelt de bal door. Daar is Salvador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fayolle rent richting de bal. Fayolle haalt uit met een fantastische trap. Cichý bokst de bal weg.

63e minuut.
Hydo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fayolle de bal. Fayolle passt de bal zonder na te denken. Sonzogno rent richting de bal. Sonzogno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:14

73e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fayolle de bal. Chalpuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayolle onderschept slim de pass. Fayolle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Corbu passt de bal met de wreef. Sonzogno rent richting de bal. Goč probeert naar een medespeler te passen. Sonzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kovalenko met een sublieme pass. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Sonzogno is nu in balbezit. Sonzogno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Uzovské Pekľany 70%, Borovce 30%.
FK Uzovské Pekľany - Borovce 0:15