Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninjago FC As Trenčín
Sensei Tactiek BuchtovaNemessis
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 63.4
adequate Schieten outstanding
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Strojný met een sublieme pass. Dadaşov kopt de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:1

5e minuut.
Montero passt de bal zonder na te denken. Škrobák heeft problemen om de bal te vangen. Škrobák met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Škrobák rent richting de bal. Škrobák geeft de bal voor. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:2

10e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Varián is nu in balbezit. Varián geeft een hoge lob. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:3

19e minuut.
Dadaşov speelt de bal door. Béreš geeft een hoge lob. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap. Strojný probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Varián rent richting de bal. Delgado onderschept slim de pass. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:4

20e minuut.
De Pinto heeft problemen om de bal te vangen. De Pinto passt de bal in één keer door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:5

24e minuut.
Montero kopt de bal weg. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák passt de bal met de wreef. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Škrobák is nu in balbezit. Škrobák geeft de bal voor. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... Strojný probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:6

29e minuut.
Filczyk probeert naar een medespeler te passen. Béreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Béreš geeft een hoge lob. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:7

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Rossignoli de bal onder controle te krijgen. Dadaşov probeert naar een medespeler te passen. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... Strojný probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Béreš rent richting de bal. Béreš passt de bal zonder na te denken. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... Strojný maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft een hoge lob. Oman heeft problemen om de bal te vangen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap. Strojný bokst de bal weg. Oman rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:8

41e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal in één keer door. Dadaşov probeert naar een medespeler te passen. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Strojný verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:9

42e minuut.
Škrobák is nu in balbezit. Škrobák geeft de bal voor. Delgado kopt de bal weg. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:10

45e minuut.
Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Strojný probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninjago FC 77%, As Trenčín 23%.
Ninjago FC - As Trenčín 0:11

50e minuut.
Filczyk heeft problemen om de bal te vangen. Filczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Montero de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De Pinto is nu in balbezit. De Pinto geeft de bal voor. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... Strojný maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:12

55e minuut.
Dadaşov is nu in balbezit. Dadaşov passt de bal zonder na te denken. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák geeft een hoge lob. Montero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:13

58e minuut.
Dadaşov met een sublieme pass. De Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Dadaşov probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Škrobák is nu in balbezit. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Varián heeft problemen om de bal te vangen. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Strojný bokst de bal weg.

62e minuut.
Indrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Béreš verovert de bal door een tackle van achteren. Béreš probeert naar een medespeler te passen. Filczyk is nu in balbezit. Filczyk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Oman geeft een lange en hoge pass. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák passt de bal met de wreef. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:14

66e minuut.
Landauro kopt de bal weg. Škrobák probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Strojný werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:15

67e minuut.
Landauro heeft problemen om de bal te vangen. Landauro passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Strojný probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Indrebø rent richting de bal. Indrebø passt de bal met de wreef. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana rent richting de bal. Antoñana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dadaşov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Montero passt de bal in één keer door. Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filczyk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Janek controleert de bal met de borst. Janek geeft een lange en hoge pass. Montero rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Strojný kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Filczyk probeert naar een medespeler te passen. Béreš is nu in balbezit. Béreš passt de bal in één keer door. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Varián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Delgado rent richting de bal. Landauro is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Rossignoli probeert naar een medespeler te passen. Ulsaß is nu in balbezit. Ulsaß probeert naar een medespeler te passen. Antoñana rent richting de bal. Antoñana schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Romančík speelt de bal door. Delgado kopt de bal weg. Montero probeert de bal aan de voet te houden. Montero draait met de bal, schiet en ... Strojný probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:16

84e minuut.
Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filczyk geeft de bal voor. Rossignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Oman rent richting de bal. Rossignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli passt de bal met de wreef. Mikola rent richting de bal. Mikola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romančík bokst de bal weg.

89e minuut.
Montero kopt de bal weg. Oman kan de bal niet met de borst controleren. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Strojný werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - As Trenčín 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninjago FC 77%, As Trenčín 23%.
Ninjago FC - As Trenčín 0:17