Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hakai FC Fc taurus
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten redelijk
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal geeft een hoge lob. Astivia kan de bal niet met de borst controleren. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pinto speelt de bal door. Peña heeft problemen om de bal te vangen. Garay rent richting de bal. Garay draait met de bal, schiet en ... Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escobedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Peña probeert naar een medespeler te passen. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza speelt de bal door. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hakai FC 52%, Fc taurus 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hakai FC - Fc taurus 0:0

64e minuut.
Ayala kopt de bal weg. Galindo probeert de bal met de borst te controleren. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo onderschept slim de pass. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Chacón draait met de bal, schiet en ... Galindo rent richting de bal. Met opzet legt Román zijn tegenspeler op de grond. Galindo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galindo met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - Fc taurus 0:1

75e minuut.
Fierro trapt de bal weg van het doel. Mascorro kopt de bal weg. Ramírez is nu in balbezit. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Mendoza met een sublieme pass. Chacón rent richting de bal. Chacón speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - Fc taurus 0:2

88e minuut.
Seoane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garay de bal. Seoane speelt de bal door. Vela is nu in balbezit. Vela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bernal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernal. Bernal krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Chacón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seoane met een snel genomen vrije trap. Esparza kopt de bal weg. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hakai FC 59%, Fc taurus 41%.
Hakai FC - Fc taurus 0:2