Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Branha‘s berlengas dos farilhoes
Normal Tactiek leysin
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 32.8
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Frontoura speelt de bal door. Rabiduante is nu in balbezit. Santana begaat een overtreding. Santana krijgt een gele kaart. Hábl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šestal komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Farrainho rent richting de bal. Šestal onderschept slim de pass. Šestal speelt de bal door. Mawlikan is nu in balbezit. Mawlikan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Paixão bereikt de bal nog maar net als eerste. Paixão geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dobre de bal. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Farrainho rent richting de bal. Šestal verovert de bal door een tackle van achteren. Šestal geeft een hoge lob. Paixão rent richting de bal. Paixão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dobre met een sublieme pass. Mawlikan is nu in balbezit. Mawlikan passt de bal met de wreef. Paixão bereikt de bal nog maar net als eerste. Paixão draait met de bal, schiet en ... Estadio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mawlikan rent richting de bal. Mawlikan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Branha‘s - berlengas dos farilhoes 0:1

23e minuut.
Šestal speelt de bal door. Peixeiro met een sublieme pass. Mawlikan is nu in balbezit. Mawlikan draait met de bal, schiet en ... Estadio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Branha‘s - berlengas dos farilhoes 0:2

25e minuut.
Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestal speelt de bal door. Dobre probeert naar een medespeler te passen. Mawlikan rent richting de bal. Mawlikan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro passt de bal zonder na te denken. Mawlikan rent richting de bal. Mawlikan haalt uit met een fantastische trap. Estadio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Branha‘s - berlengas dos farilhoes 0:3

37e minuut.
Santana geeft een hoge lob. Dobre kopt de bal weg. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap. Franca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mawlikan kopt de bal weg. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro passt de bal in één keer door. Mawlikan is nu in balbezit. Mawlikan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro schiet op doel. Estadio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Branha‘s 75%, berlengas dos farilhoes 25%.
Branha‘s - berlengas dos farilhoes 0:3

50e minuut.
Dobre kopt de bal weg. Klungelig pakt Šestal de bal. Šestal met een sublieme pass. Daar is Peixeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Farrainho met de inworp. Norberto geeft een lange en hoge pass. Bocarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocarro haalt uit met een fantastische trap. Mansilha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Branha‘s - berlengas dos farilhoes 1:3

69e minuut.
Frontoura neemt vlug de vrije trap. Franca is nu in balbezit. Mawlikan verovert de bal door een tackle van achteren. Mawlikan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Branha‘s - berlengas dos farilhoes 1:4

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frontoura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santana is nu in balbezit. Santana geeft een lange en hoge pass. Mawlikan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dobre rent richting de bal. Dobre geeft de bal voor. Klungelig pakt Franca de bal. Mawlikan is nu in balbezit. Mawlikan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Branha‘s - berlengas dos farilhoes 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Branha‘s 72%, berlengas dos farilhoes 28%.
Branha‘s - berlengas dos farilhoes 1:5