Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toca do Coelho Mangualde Assoc.`s
Normal Tactiek anzol
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 51.1
weak Schieten incredible
poor Passen very good
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Penetrante passt de bal zonder na te denken. Couros probeert naar een medespeler te passen. Ameno is nu in balbezit. Pirard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:1

2e minuut.
Corolico is nu in balbezit. Penetrante met een sublieme pass. Couros is nu in balbezit. Freira onderschept slim de pass. Freira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Apolinario speelt de bal door. Pirard is nu in balbezit. Pirard passt de bal zonder na te denken. Daar is Freira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:2

7e minuut.
Vilalobos speelt de bal door. Penetrante speelt de bal door. Ameno rent richting de bal. Pirard verovert de bal door een tackle van achteren. Pirard haalt uit met een fantastische trap. Alvares Pereira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:3

10e minuut.
Corolico onderschept slim de pass. Corolico probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Freira de bal. Freira haalt uit met een fantastische trap. Alvares Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:4

14e minuut.
Pardelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zama verovert de bal door een tackle van achteren. Zama geeft een hoge lob. Pirard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Alvares Pereira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Apolinario kopt de bal weg. Freira is nu in balbezit. Freira speelt de bal door. Pirard rent richting de bal. Pirard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zama trapt de bal weg van het doel. Couros rent richting de bal. Freira onderschept slim de pass. Freira geeft een hoge lob. Pirard maakt een snoekduik en kopt de bal. Alvares Pereira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:5

30e minuut.
Casas met een sublieme pass. Caldas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naves. Naves krijgt een gele kaart. Caldas raakt geblesseerd tijdens het duel. Freira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pirard springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pirard verovert de bal door een tackle van achteren. Pirard passt de bal zonder na te denken. Freira rent richting de bal. Freira draait met de bal, schiet en ... Carregueiro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:6

35e minuut.
Trombas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirard verovert de bal door een tackle van achteren. Pirard probeert naar een medespeler te passen. Freira rent richting de bal. Freira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nissilä met de inworp. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een lange en hoge pass. Casas heeft problemen om de bal te vangen. Alvares Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mikaelsson komt het veld opgelopen. Böhm komt het veld opgelopen. Ruigrok komt het veld opgelopen. Gago komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toca do Coelho 71%, Mangualde Assoc.`s 29%.
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:6

48e minuut.
Böhm is nu in balbezit. Casas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Böhm raakt geblesseerd tijdens het duel. Casas geeft een hoge lob. Freira legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:7

50e minuut.
Freira kopt de bal weg. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm passt de bal in één keer door. Freira rent richting de bal. Freira schiet op doel. Alvares Pereira bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nissilä neemt de hoekschop. Böhm kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Alvares Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Freira rent richting de bal. Freira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:8

51e minuut.
Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm met een sublieme pass. Freira rent richting de bal. Freira haalt uit met een fantastische trap. Alvares Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Naves de bal. Caldas rent richting de bal. Caldas geeft de bal voor. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm schiet op doel. Alvares Pereira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:9

53e minuut.
Penetrante rent richting de bal. Penetrante passt de bal met de wreef. Ameno heeft problemen om de bal te vangen. Böhm verovert de bal door een tackle van achteren. Böhm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:10

54e minuut.
Böhm verovert de bal door een tackle van achteren. Böhm passt de bal met de wreef. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:11

55e minuut.
Vilalobos passt de bal met de wreef. Böhm rent richting de bal. Daar is Böhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhm haalt uit met een fantastische trap. Alvares Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:12

57e minuut.
Penetrante is nu in balbezit. Caldas verovert de bal door een tackle van achteren. Caldas geeft de bal voor. Böhm rent richting de bal. Böhm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:13

59e minuut.
Nissilä speelt de bal door. Mikaelsson geeft een hoge lob. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm rent richting de bal. Böhm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:14

61e minuut.
Gago passt de bal met de wreef. Böhm rent richting de bal. Böhm passt de bal in één keer door. Freira rent richting de bal. Freira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Alvares Pereira trapt de bal weg van het doel. Oliva kopt de bal weg. Freira rent richting de bal. Freira schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carregueiro de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Inworp. Nissilä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böhm geeft een lange en hoge pass. Freira is nu in balbezit. Freira draait met de bal, schiet en ... Alvares Pereira bokst de bal weg.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Freira geeft een hoge lob. Böhm is nu in balbezit. Böhm schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nissilä neemt de hoekschop. Böhm kopt de bal weg. Freira is nu in balbezit. Freira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:15

65e minuut.
Corolico met een sublieme pass. Casas heeft problemen om de bal te vangen. Freira met een sublieme pass. Böhm is nu in balbezit. Böhm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:16

66e minuut.
Nissilä onderschept slim de pass. Nissilä passt de bal in één keer door. Corolico geeft de bal voor. Freira heeft problemen om de bal te vangen. Freira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:17

69e minuut.
Pardelas is nu in balbezit. Zama onderschept slim de pass. Gago is nu in balbezit. Gago geeft een lange en hoge pass. Böhm krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:18

71e minuut.
Corolico rent richting de bal. Corolico passt de bal in één keer door. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:19

71e minuut.
Böhm passt de bal met de wreef. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira passt de bal met de wreef. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm schiet op doel. Alvares Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:20

74e minuut.
Nissilä geeft een hoge lob. Carregueiro probeert de bal met de borst te controleren. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:21

74e minuut.
Vilalobos met een sublieme pass. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm verovert de bal door een tackle van achteren. Böhm draait met de bal, schiet en ... Alvares Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:22

77e minuut.
Corolico onderschept slim de pass. Corolico probeert naar een medespeler te passen. Freira is nu in balbezit. Böhm rent richting de bal. Böhm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:23

82e minuut.
Gago met een snelle inworp. Caldas is nu in balbezit. Caldas passt de bal met de wreef. Freira is nu in balbezit. Freira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vilalobos probeert de bal met de borst te controleren. Gago rent richting de bal. Gago passt de bal zonder na te denken. Freira rent richting de bal. Freira draait met de bal, schiet en ... Alvares Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Nissilä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Corolico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corolico geeft de bal voor. Freira rent richting de bal. Freira geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:24

86e minuut.
Ruigrok met een sublieme pass. Böhm kopt de bal weg. Freira is nu in balbezit. Freira draait met de bal, schiet en ... Alvares Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:25

87e minuut.
Penetrante passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nissilä met de inworp. Corolico is nu in balbezit. Corolico geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Alvares Pereira bokst de bal weg. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:26

89e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal met de wreef. da Alice heeft problemen om de bal te vangen. Freira rent richting de bal. Freira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toca do Coelho 78%, Mangualde Assoc.`s 22%.
Toca do Coelho - Mangualde Assoc.`s 0:26