Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rumelihisarı Footballmas
Normal Tactiek 433 krilo
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 59
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 53.9
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Gałeczka rent richting de bal. Gałeczka geeft een lange en hoge pass. Mulţescu kopt de bal weg. Vještica rent richting de bal. Vještica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pikzibner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Vještica rent richting de bal. Vještica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:1

4e minuut.
Pikzibner probeert naar een medespeler te passen. Grljušić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Škeljo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Bošković met een harde bal richting middenveld. Barović kopt de bal weg. Vještica is nu in balbezit. Vještica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Mürekkepçioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mürekkepçioğlu passt de bal met de wreef. Vještica is nu in balbezit. Vještica haalt uit met een fantastische trap. Bošković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:2

10e minuut.
Mürekkepçioğlu geeft een lange en hoge pass. Maksumić probeert de bal met de borst te controleren. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu draait met de bal, schiet en ... Bošković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:3

11e minuut.
Vještica passt de bal met de wreef. Gałeczka rent richting de bal. Gałeczka geeft een hoge lob. Vještica rent richting de bal. Vještica schiet op doel. Bošković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mürekkepçioğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimundić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šimundić krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Barović geeft een hoge lob. Bošković met een sublieme pass. Barović kopt de bal weg. Vještica rent richting de bal. Vještica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gałeczka passt de bal in één keer door. Barović rent richting de bal. Barović passt de bal zonder na te denken. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:4

19e minuut.
Kotorowski heeft problemen om de bal te vangen. Kotorowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Maksumić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mürekkepçioğlu rent richting de bal. Mürekkepçioğlu geeft de bal voor. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu draait met de bal, schiet en ... Maksumić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:5

25e minuut.
Gałeczka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mulţescu de bal. Mulţescu speelt de bal door. Vještica rent richting de bal. Vještica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:6

26e minuut.
Ereiz is nu in balbezit. Ereiz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pikzibner de bal. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:7

30e minuut.
Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mürekkepçioğlu is nu in balbezit. Mürekkepçioğlu passt de bal in één keer door. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mürekkepçioğlu geeft een hoge lob. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu met een sublieme pass. Vještica rent richting de bal. Vještica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Parać probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mürekkepçioğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barović bereikt de bal nog maar net als eerste. Barović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Škeljo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codina met een sublieme pass. Mulţescu is nu in balbezit. Vještica rent richting de bal. Vještica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:8

40e minuut.
Vještica rent richting de bal. Vještica passt de bal met de wreef. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu schiet op doel. Maksumić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gałeczka zal de hoekschop nemen. Vještica springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:9

41e minuut.
Vještica verovert de bal door een tackle van achteren. Škeljo met een sublieme pass. Mürekkepçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap. Bošković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Codina onderschept slim de pass. Codina met een sublieme pass. Klungelig pakt Parać de bal. Vještica rent richting de bal. Vještica schiet op doel. Bošković bokst de bal weg.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Sturnela de bal onder controle te krijgen. Mürekkepçioğlu speelt de bal door. Maksumić heeft problemen om de bal te vangen. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumelihisarı 84%, Footballmas 16%.
Rumelihisarı - Footballmas 0:10

46e minuut.
Gutermann met de inworp. Klungelig pakt Barović de bal. Barović geeft een lange en hoge pass. Vještica is nu in balbezit. Vještica haalt uit met een fantastische trap. Bošković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:11

48e minuut.
Barović is nu in balbezit. Barović passt de bal met de wreef. Codina met een sublieme pass. Vještica rent richting de bal. Vještica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mulţescu geeft een hoge lob. Maksumić probeert de bal met de borst te controleren. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica schiet op doel. Bošković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:12

53e minuut.
Codina speelt de bal door. Mürekkepçioğlu rent richting de bal. Mürekkepçioğlu geeft een hoge lob. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Vještica rent richting de bal. Mürekkepçioğlu rent richting de bal. Mürekkepçioğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Gałeczka de bal. Gałeczka geeft een hoge lob. Bošković bokst de bal weg. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Klungelig pakt Barović de bal. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina passt de bal in één keer door. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap. Bošković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:13

65e minuut.
Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina speelt de bal door. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:14

69e minuut.
Mürekkepçioğlu geeft een lange en hoge pass. Mulţescu kopt de bal weg. Daar is Parać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu schiet op doel. Bošković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grljušić de bal. Vještica rent richting de bal. Vještica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vještica rent richting de bal. Vještica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pikzibner geeft de bal voor. Karabaić kopt de bal weg. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina geeft een lange en hoge pass. Vještica maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vještica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mürekkepçioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mürekkepçioğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Mulţescu de bal. Mulţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:15

80e minuut.
Gałeczka is nu in balbezit. Gałeczka passt de bal in één keer door. Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bošković trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gałeczka met een snelle inworp. Codina geeft een lange en hoge pass. Vještica maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Škeljo speelt de bal door. Mürekkepçioğlu is nu in balbezit. Mürekkepçioğlu speelt de bal door. Vještica heeft problemen om de bal te vangen. Vještica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:16

86e minuut.
Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina met een sublieme pass. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maksumić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Barović met een sublieme pass. Mürekkepçioğlu rent richting de bal. Mürekkepçioğlu passt de bal met de wreef. Vještica is nu in balbezit. Vještica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mürekkepçioğlu geeft een lange en hoge pass. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap. Maksumić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumelihisarı - Footballmas 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumelihisarı 86%, Footballmas 14%.
Rumelihisarı - Footballmas 0:17