Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HNK Bistra U BULJU
Normal Tactiek novo
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 56.2
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Grabar passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Lipničan de bal onder controle te krijgen. Skosogorienko rent richting de bal. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Łapeta passt de bal met de wreef. Tuđman heeft problemen om de bal te vangen. Burlica speelt de bal door. Daar is Lipničan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipničan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:1

5e minuut.
Obilić rent richting de bal. Burlica rent richting de bal. Burlica probeert naar een medespeler te passen. Lipničan rent richting de bal. Lipničan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:2

12e minuut.
Skosogorienko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łojek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łojek probeert naar een medespeler te passen. Hristojević geeft de bal voor. Grabar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šparago is nu in balbezit. Šparago passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tuđman de bal. Burlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlica geeft de bal voor. Derventa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grabar krijgt zijn hoofd ertegen. Derventa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:3

16e minuut.
Burlica rent richting de bal. Burlica probeert naar een medespeler te passen. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:4

18e minuut.
Šparago geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łapeta met de inworp. Burlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlica geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Burlica verovert de bal door een tackle van achteren. Burlica speelt de bal door. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan draait met de bal, schiet en ... Derventa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:5

25e minuut.
Tomašić rent richting de bal. Łojek verovert de bal door een tackle van achteren. Łojek speelt de bal door. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek passt de bal zonder na te denken. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan draait met de bal, schiet en ... Štrumf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:6

28e minuut.
Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević geeft een hoge lob. Šparago kopt de bal weg. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Burlica probeert naar een medespeler te passen. Lipničan heeft problemen om de bal te vangen. Lipničan passt de bal zonder na te denken. Grabar bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vajagić is nu in balbezit. Hristojević onderschept slim de pass. Hristojević geeft een hoge lob. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan haalt uit met een fantastische trap. Derventa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skosogorienko speelt de bal door. Lipničan rent richting de bal. Lipničan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šparago geeft een hoge lob. Burlica geeft een lange en hoge pass. Lipničan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:7

36e minuut.
Porović passt de bal zonder na te denken. Tomašić is nu in balbezit. Lipničan onderschept slim de pass. Lipničan draait met de bal, schiet en ... Derventa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:8

38e minuut.
Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrumf rent richting de bal. Lipničan onderschept slim de pass. Lipničan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:9

39e minuut.
Porović is nu in balbezit. Lipničan onderschept slim de pass. Lipničan geeft de bal voor. Grabar bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pitman geeft een hoge lob. Skosogorienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Skosogorienko passt de bal in één keer door. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. Šparago bereikt de bal nog maar net als eerste. Šparago geeft een lange en hoge pass. Lipničan probeert de bal met de borst te controleren. Lipničan haalt uit met een fantastische trap. Derventa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skosogorienko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lipničan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Bistra 89%, U BULJU 11%.
HNK Bistra - U BULJU 0:10

46e minuut.
Łojek verovert de bal door een tackle van achteren. Łojek met een sublieme pass. Ţugurlan speelt de bal door. Lipničan rent richting de bal. Lipničan draait met de bal, schiet en ... Paal! Tuđman bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabar verovert de bal door een tackle van achteren. Grabar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Derventa speelt de bal door. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Erceg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlica rent richting de bal. Burlica geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Łojek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skosogorienko geeft een hoge lob. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Łojek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lipničan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan is nu in balbezit. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Burlica geeft een lange en hoge pass. Lipničan kopt de bal weg. Klungelig pakt Šparago de bal. Grabar rent richting de bal. Grabar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:11

58e minuut.
Ţugurlan is nu in balbezit. Burlica is nu in balbezit. Burlica probeert naar een medespeler te passen. Grabar rent richting de bal. Grabar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Derventa met een harde bal richting middenveld. Łapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapeta geeft een lange en hoge pass. Lipničan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Derventa trapt de bal weg. Ţugurlan speelt de bal door. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan draait met de bal, schiet en ... Derventa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Derventa trapt de bal weg van het doel. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:12

70e minuut.
Łojek is nu in balbezit. Łojek geeft de bal voor. Klungelig pakt Šparago de bal. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pitman rent richting de bal. Pitman geeft een hoge lob. Lipničan kopt de bal weg. Grabar rent richting de bal. Grabar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Derventa speelt de bal door. Burlica kopt de bal weg. Łapeta heeft problemen om de bal te vangen. Łapeta geeft een hoge lob. Grabar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ţugurlan geeft de bal voor. Łapeta kopt de bal weg. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan schiet op doel. Derventa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:13

80e minuut.
Burlica passt de bal in één keer door. Skosogorienko geeft de bal voor. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan schiet op doel. Derventa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:14

82e minuut.
Inworp. Łapeta met een snelle inworp. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan geeft een hoge lob. Lipničan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Bistra - U BULJU 0:15

83e minuut.
Krečak rent richting de bal. Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko passt de bal in één keer door. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tomašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić geeft de bal voor. Hristojević rent richting de bal. Hristojević geeft een lange en hoge pass. Lipničan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Bistra 86%, U BULJU 14%.
HNK Bistra - U BULJU 0:15