Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALL BLACKS FC Shaman King F.C.
Normal Tactiek Kōraru Rerikku
50% Balbezit 50%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 57.7
poor Schieten formidable
weak Passen very good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Soler rent richting de bal. Soler passt de bal zonder na te denken. Paunić met een sublieme pass. Santoyo rent richting de bal. Santoyo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Walteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid verovert de bal door een tackle van achteren. Cadavid met een sublieme pass. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Santoyo rent richting de bal. Flechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas passt de bal zonder na te denken. Anacona bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacona haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Daar is Quimbayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quimbayo met een sublieme pass. Anacona heeft problemen om de bal te vangen. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Soler is nu in balbezit. Flechas verovert de bal door een tackle van achteren. Flechas speelt de bal door. Anacona bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacona schiet op doel. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cadavid probeert naar een medespeler te passen. Anacona rent richting de bal. Cruz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anacona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santoyo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Shaman King F.C. 0:1

26e minuut.
Hortúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo onderschept slim de pass. Santoyo met een sublieme pass. Anacona rent richting de bal. Anacona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Paunić geeft een hoge lob. Soler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santoyo kopt de bal weg. Anacona is nu in balbezit. Anacona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sandoval trapt de bal weg. Cadavid kopt de bal weg. Daar is Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anacona rent richting de bal. Anacona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Quimbayo passt de bal zonder na te denken. Santoyo heeft problemen om de bal te vangen. Santoyo probeert naar een medespeler te passen. Anacona rent richting de bal. Anacona haalt uit met een fantastische trap. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cadavid met de inworp. Flechas geeft de bal voor. Garavito verovert de bal door een tackle van achteren. Quimbayo heeft problemen om de bal te vangen. Quimbayo geeft een lange en hoge pass. Sandoval bokst de bal weg. Anacona bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Shaman King F.C. 0:2

40e minuut.
Walteros is nu in balbezit. Anacona onderschept slim de pass. Anacona passt de bal met de wreef. Santoyo rent richting de bal. Santoyo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL BLACKS FC 77%, Shaman King F.C. 23%.
ALL BLACKS FC - Shaman King F.C. 0:2

48e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz passt de bal met de wreef. Anacona bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacona draait met de bal, schiet en ... Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Flechas met de inworp. Santoyo probeert naar een medespeler te passen. Anacona bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Shaman King F.C. 0:3

55e minuut.
Anacona bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacona begaat een overtreding. Anacona krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Garavito is nu in balbezit. Quimbayo onderschept slim de pass. Quimbayo passt de bal met de wreef. Santoyo is nu in balbezit. Santoyo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Shaman King F.C. 0:4

59e minuut.
Flechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas geeft een lange en hoge pass. Daar is Anacona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anacona schiet op doel. Sandoval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Shaman King F.C. 0:5

62e minuut.
Flechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas passt de bal met de wreef. Anacona rent richting de bal. Anacona schiet op doel. Sandoval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Shaman King F.C. 0:6

68e minuut.
Cagan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hortúa is nu in balbezit. Hortúa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Flechas passt de bal met de wreef. Quimbayo is nu in balbezit. Quimbayo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Anacona de bal. Anacona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sandoval trapt de bal weg. Paunić kopt de bal weg. Klungelig pakt Santoyo de bal. Anacona rent richting de bal. Anacona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Shaman King F.C. 0:7

77e minuut.
Quimbayo is nu in balbezit. Soler is nu in balbezit. Quimbayo onderschept slim de pass. Quimbayo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Flechas de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Shaman King F.C. 0:8

81e minuut.
Garavito geeft een hoge lob. Cadavid is nu in balbezit. Cadavid geeft een lange en hoge pass. Anacona bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL BLACKS FC 74%, Shaman King F.C. 26%.
ALL BLACKS FC - Shaman King F.C. 0:8