Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maipú FC Notreve United
Normal Tactiek visita
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 39.4
poor Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Biggioggero met een sublieme pass. Tomasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Abalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalı geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Trochowski passt de bal met de wreef. Zienkowicz is nu in balbezit. Tomasso is nu in balbezit. Tomasso passt de bal in één keer door. Zienkowicz is nu in balbezit. De la Barra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zienkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zienkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - Notreve United 0:1

13e minuut.
Mondaca rent richting de bal. Tomasso onderschept slim de pass. Tomasso met een sublieme pass. Zienkowicz rent richting de bal. Zienkowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zienkowicz rent richting de bal. Zienkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - Notreve United 0:2

16e minuut.
Aylwin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Songin met een snelle inworp. Abalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalı geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Trochowski kopt de bal weg. Abalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalı met een sublieme pass. Zienkowicz is nu in balbezit. Zienkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - Notreve United 0:3

24e minuut.
Trochowski met een sublieme pass. Zienkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zienkowicz met een sublieme pass. Tomasso heeft problemen om de bal te vangen. Tomasso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - Notreve United 0:4

27e minuut.
Abalı met een sublieme pass. Zienkowicz is nu in balbezit. Zienkowicz probeert naar een medespeler te passen. Tomasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasso haalt uit met een fantastische trap. De la Barra bokst de bal weg.

32e minuut.
Iñiguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trochowski geeft de bal voor. Zienkowicz is nu in balbezit. Zienkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mondaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zienkowicz onderschept slim de pass. Zienkowicz passt de bal met de wreef. Tomasso is nu in balbezit. Tomasso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zienkowicz is nu in balbezit. Zienkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - Notreve United 0:5

40e minuut.
Tomasso onderschept slim de pass. Tomasso passt de bal zonder na te denken. Zienkowicz rent richting de bal. Zienkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - Notreve United 0:6

42e minuut.
Tomasso verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasso met een sublieme pass. Zienkowicz is nu in balbezit. Zienkowicz haalt uit met een fantastische trap. De la Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - Notreve United 0:7

44e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trochowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomasso is nu in balbezit. Tomasso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maipú FC 82%, Notreve United 18%.
Maipú FC - Notreve United 0:7

53e minuut.
Tomasso verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasso speelt de bal door. Zienkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zienkowicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aylwin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Abalı rent richting de bal. Abalı passt de bal met de wreef. Zienkowicz met een sublieme pass. Tomasso is nu in balbezit. Tomasso draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - Notreve United 0:8

61e minuut.
Trochowski is nu in balbezit. Trochowski passt de bal met de wreef. Mondaca is nu in balbezit. Tomasso onderschept slim de pass. Tomasso draait met de bal, schiet en ... Paal! Zienkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zienkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - Notreve United 0:9

65e minuut.
Trochowski probeert naar een medespeler te passen. Mondaca geeft de bal voor. Songin kopt de bal weg. Zienkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zienkowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Aylwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasso is nu in balbezit. Tomasso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Loyola rent richting de bal. Abalı onderschept slim de pass. Abalı speelt de bal door. Tomasso rent richting de bal. Tomasso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - Notreve United 0:10

73e minuut.
Trochowski kopt de bal weg. Tomasso is nu in balbezit. Tomasso passt de bal met de wreef. Zienkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zienkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - Notreve United 0:11

75e minuut.
Mayos is nu in balbezit. Tomasso verovert de bal door een tackle van achteren. Zienkowicz is nu in balbezit. Tomasso is nu in balbezit. Tomasso schiet op doel. De la Barra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Songin kopt de bal weg. Zienkowicz speelt de bal door. Tomasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasso haalt uit met een fantastische trap. De la Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De la Barra trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trochowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abalı is nu in balbezit. Abalı geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maipú FC 89%, Notreve United 11%.
Maipú FC - Notreve United 0:11