Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lewishartley484@gmail.com WellingUnited
Normal Tactiek Sweep
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 51.3
weak Schieten incredible
poor Passen solid
poor Verdedigen good


3e minuut.
Izzet rent richting de bal. Izzet passt de bal zonder na te denken. Bihun is nu in balbezit. Bihun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:1

4e minuut.
Wetherall heeft problemen om de bal te vangen. Izzet onderschept slim de pass. Izzet passt de bal in één keer door. Bihun heeft problemen om de bal te vangen. Bihun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Farah met een sublieme pass. Michalczewski speelt de bal door. Izzet rent richting de bal. Izzet schiet op doel. Modric probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:2

6e minuut.
King is nu in balbezit. King geeft een hoge lob. Watkins rent richting de bal. Bihun verovert de bal door een tackle van achteren. Bihun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:3

8e minuut.
Michalczewski passt de bal zonder na te denken. Farah probeert naar een medespeler te passen. Izzet probeert naar een medespeler te passen. Bihun rent richting de bal. Bihun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski rent richting de bal. Bihun rent richting de bal. Izzet is nu in balbezit. Izzet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:4

10e minuut.
Marsh met een sublieme pass. Klungelig pakt Beckett de bal. Iling-Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Świrski passt de bal met de wreef. Asia rent richting de bal. Asia probeert naar een medespeler te passen. Bihun is nu in balbezit. Bihun geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Izzet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:5

14e minuut.
Asia geeft een lange en hoge pass. Izzet is nu in balbezit. Izzet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bihun de bal. Bihun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wetherall kan de bal niet met de borst controleren. Izzet rent richting de bal. Izzet geeft de bal voor. Bihun maakt een snoekduik en kopt de bal. Modric probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:6

21e minuut.
Stamp geeft de bal voor. Farah heeft problemen om de bal te vangen. Farah passt de bal zonder na te denken. Bihun is nu in balbezit. Bihun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:7

24e minuut.
Asia geeft een lange en hoge pass. Izzet probeert naar een medespeler te passen. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Bihun de bal. Iling-Junior rent richting de bal. Bihun onderschept slim de pass. Izzet rent richting de bal. Izzet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:8

32e minuut.
Izzet is nu in balbezit. Izzet passt de bal met de wreef. Bihun rent richting de bal. Bihun haalt uit met een fantastische trap. Modric maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:9

36e minuut.
Asia heeft problemen om de bal te vangen. Asia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stamp de bal. Izzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:10

39e minuut.
Farah passt de bal in één keer door. Izzet heeft problemen om de bal te vangen. Izzet geeft een lange en hoge pass. Bihun springt en kopt de bal. Watkins probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Lineker kopt de bal weg. Izzet probeert de bal met de borst te controleren. Wetherall rent richting de bal. Izzet verovert de bal door een tackle van achteren. Izzet geeft een hoge lob. Modric probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bihun rent richting de bal. Bihun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:11

42e minuut.
Wetherall rent richting de bal. Izzet verovert de bal door een tackle van achteren. Izzet probeert naar een medespeler te passen. Bihun is nu in balbezit. Bihun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:12

44e minuut.
Falkoski kopt de bal weg. Lineker is nu in balbezit. Lineker passt de bal zonder na te denken. Izzet is nu in balbezit. Izzet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lewishartley484@gmail.com 89%, WellingUnited 11%.
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:12

51e minuut.
Farah speelt de bal door. Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Izzet speelt de bal door. Bihun rent richting de bal. Bihun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:13

55e minuut.
Watkins kopt de bal weg. Daar is Świrski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świrski passt de bal met de wreef. Bihun is nu in balbezit. Bihun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Farah kopt de bal weg. Wetherall heeft problemen om de bal te vangen. Gerrard Owen met een sublieme pass. Bihun is nu in balbezit. Bihun draait met de bal, schiet en ... Modric bokst de bal weg.

59e minuut.
Watkins kopt de bal weg. Izzet geeft de bal voor. Klungelig pakt Falkoski de bal. Bihun rent richting de bal. Bihun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:14

61e minuut.
Farah met een sublieme pass. Izzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzet passt de bal in één keer door. Bihun is nu in balbezit. Bihun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Świrski speelt de bal door. Asia probeert naar een medespeler te passen. Izzet speelt de bal door. Bihun is nu in balbezit. Bihun draait met de bal, schiet en ... Modric verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gerrard Owen heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Farah zal de hoekschop nemen. Bihun krijgt zijn hoofd ertegen. Modric maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Stamp is nu in balbezit. Izzet verovert de bal door een tackle van achteren. Izzet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:15

67e minuut.
Asia speelt de bal door. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun probeert naar een medespeler te passen. Izzet rent richting de bal. Izzet haalt uit met een fantastische trap. Modric verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Iling-Junior de bal. Izzet is nu in balbezit. Izzet geeft een hoge lob. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:16

70e minuut.
Gerrard Owen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farah met de inworp. Świrski geeft een lange en hoge pass. Bihun maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:17

72e minuut.
Farah met een sublieme pass. Daar is Izzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izzet speelt de bal door. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun schiet op doel. Modric verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Izzet heeft problemen om de bal te vangen. Izzet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:18

75e minuut.
Bihun passt de bal met de wreef. Izzet is nu in balbezit. Bihun is nu in balbezit. Bihun schiet op doel. Modric maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:19

77e minuut.
Asia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski passt de bal in één keer door. Izzet is nu in balbezit. Izzet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:20

78e minuut.
Izzet passt de bal zonder na te denken. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah passt de bal met de wreef. Daar is Bihun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bihun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bihun de bal. Michalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun draait met de bal, schiet en ... Modric probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Farah passt de bal zonder na te denken. Watkins is nu in balbezit. Bihun onderschept slim de pass. Bihun haalt uit met een fantastische trap. Modric probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:21

83e minuut.
Stamp heeft problemen om de bal te vangen. Izzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzet met een sublieme pass. Bihun rent richting de bal. Bihun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:22

88e minuut.
Izzet is nu in balbezit. Izzet probeert naar een medespeler te passen. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:23

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Modric niet meer kan verder spelen. O`Leary komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Noble passt de bal met de wreef. Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski passt de bal zonder na te denken. Izzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzet schiet op doel. O`Leary bokst de bal weg. Klungelig pakt Stamp de bal. Michalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lewishartley484@gmail.com 80%, WellingUnited 20%.
lewishartley484@gmail.com - WellingUnited 0:23