Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:22
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: imp1973 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
wyan CanOnlyGetBetter
343 Tactiek 424
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten excellent
poor Passen solid
weak Verdedigen good


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Ruddock de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Socol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golding is nu in balbezit. Golding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:1

8e minuut.
Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez onderschept slim de pass. Gomez probeert naar een medespeler te passen. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:2

11e minuut.
Socol is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Platt. Socol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Socol zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pungă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:3

12e minuut.
Brazil met de inworp. Golding met een sublieme pass. Daar is Pungă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:4

20e minuut.
Neacşu met een snelle inworp. Brazil geeft een lange en hoge pass. Socol kopt de bal weg. Pungă rent richting de bal. Pungă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Socol verovert de bal door een tackle van achteren. Socol probeert naar een medespeler te passen. Pungă rent richting de bal. Pungă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:5

26e minuut.
Stringer geeft een hoge lob. Neacşu geeft een lange en hoge pass. Socol kopt de bal weg. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:6

29e minuut.
Golding heeft problemen om de bal te vangen. Golding met een sublieme pass. Daar is Pungă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Clough probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:7

32e minuut.
Golding is nu in balbezit. Pungă is nu in balbezit. Golding is nu in balbezit. Pungă rent richting de bal. Pungă draait met de bal, schiet en ... Clough verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Golding is nu in balbezit. Golding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:8

35e minuut.
Butterfield kopt de bal weg. Klungelig pakt Stringer de bal. Brazil met een sublieme pass. Pungă is nu in balbezit. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Clough probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brazil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pungă heeft problemen om de bal te vangen. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:9

36e minuut.
Golding onderschept slim de pass. Socol speelt de bal door. Pungă heeft problemen om de bal te vangen. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Stewart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brazil speelt de bal door. Pungă is nu in balbezit. Stringer met een sublieme pass. Pungă is nu in balbezit. Pungă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gomez probeert de bal met de borst te controleren. Matos rent richting de bal. Gomez verovert de bal door een tackle van achteren. Gomez passt de bal met de wreef. Socol geeft een lange en hoge pass. Clough kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pungă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:10

44e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart geeft een hoge lob. Socol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Golding de bal. Golding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:11

45e minuut.
Roоney geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Socol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golding is nu in balbezit. Golding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wyan 80%, CanOnlyGetBetter 20%.
wyan - CanOnlyGetBetter 0:11

48e minuut.
Klungelig pakt Golding de bal. Golding speelt de bal door. Daar is Pungă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:12

51e minuut.
Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney geeft een lange en hoge pass. Inworp. Socol met een snelle inworp. Golding geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Neacşu met een sublieme pass. Pungă rent richting de bal. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă rent richting de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:13

55e minuut.
Neacşu is nu in balbezit. Neacşu geeft een lange en hoge pass. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă heeft problemen om de bal te vangen. Pungă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Stewart geeft de bal voor. Sinclair kopt de bal weg. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez passt de bal zonder na te denken. Pungă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:14

61e minuut.
Pungă is nu in balbezit. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă onderschept slim de pass. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Clough probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:15

63e minuut.
Gomez is nu in balbezit. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol passt de bal met de wreef. Pungă rent richting de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Butterfield onderschept slim de pass. Butterfield geeft een lange en hoge pass. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Clough probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:16

66e minuut.
Sturridge met een sublieme pass. Daar is Doyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker is nu in balbezit. Pungă verovert de bal door een tackle van achteren. Pungă draait met de bal, schiet en ... Clough bokst de bal weg. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Golding heeft problemen om de bal te vangen. Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding verovert de bal door een tackle van achteren. Golding schiet op doel. Clough probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:17

70e minuut.
Willett komt het veld opgelopen. Hobbs komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Butterfield passt de bal zonder na te denken. Hobbs rent richting de bal. Hobbs passt de bal zonder na te denken. Willett bereikt de bal nog maar net als eerste. Willett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Roоney trapt de bal weg. Gomez kopt de bal weg. Golding is nu in balbezit. Golding haalt uit met een fantastische trap. Clough maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:18

86e minuut.
Daar is Hobbs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hobbs speelt de bal door. Willett is nu in balbezit. Willett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - CanOnlyGetBetter 0:19

87e minuut.
Bereményi met een sublieme pass. Klungelig pakt Sinclair de bal. Sinclair speelt de bal door. Golding heeft problemen om de bal te vangen. Golding draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wyan 84%, CanOnlyGetBetter 16%.
wyan - CanOnlyGetBetter 0:19