Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:44
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: RWDD Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3098
RWDD himbilimbi
Normal Tactiek a
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 53.8
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann speelt de bal door. Cvrček rent richting de bal. Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski schiet op doel. Bock bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:1

2e minuut.
Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi passt de bal in één keer door. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. Bock trapt de bal weg. Frank kopt de bal weg. Pieńkowski is nu in balbezit. Pieńkowski draait met de bal, schiet en ... Bock bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Kammer de bal onder controle te krijgen. Inworp. Hoffmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Barrero passt de bal met de wreef. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă passt de bal in één keer door. Cvrček rent richting de bal. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Bock trapt de bal weg van het doel. Pálfi kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoffmann de bal. Hoffmann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cvrček speelt de bal door. Pieńkowski rent richting de bal. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček draait met de bal, schiet en ... Kammer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pieńkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cvrček krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Frank bereikt de bal nog maar net als eerste. Frank probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Barrero met de inworp. Hoffmann geeft een hoge lob. Bock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tajthy kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoffmann zal de hoekschop nemen. Cvrček maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Isasi met een snelle inworp. Hoffmann geeft een hoge lob. Cvrček maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:2

15e minuut.
Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček onderschept slim de pass. Cvrček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi passt de bal met de wreef. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bock trapt de bal weg. Hoffmann kopt de bal weg. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kammer de bal onder controle te krijgen. Bock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:3

18e minuut.
Cvrček rent richting de bal. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Moţatu met een sublieme pass. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cvrček de bal. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lyka is nu in balbezit. Lyka geeft de bal voor. Gavrilă kopt de bal weg. Daar is Pieńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:4

25e minuut.
Tajthy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrilă met de inworp. Pieńkowski is nu in balbezit. Pieńkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:5

27e minuut.
Gavrilă speelt de bal door. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cvrček de bal. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Isasi speelt de bal door. Riou rent richting de bal. Hoffmann speelt de bal door. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:6

32e minuut.
Barrero is nu in balbezit. Barrero passt de bal zonder na te denken. Gavrilă met een sublieme pass. Cvrček rent richting de bal. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:7

32e minuut.
Kanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy rent richting de bal. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček schiet op doel. Bock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Frank geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pálfi de bal onder controle te krijgen. Barrero rent richting de bal. Barrero geeft een hoge lob. Cvrček springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:8

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček draait met de bal, schiet en ... Bock bokst de bal weg.

37e minuut.
Barrero onderschept slim de pass. Barrero met een sublieme pass. Cvrček rent richting de bal. Cvrček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:9

39e minuut.
Lyka kopt de bal weg. Riou is nu in balbezit. Riou passt de bal met de wreef. Cvrček rent richting de bal. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pálfi kopt de bal weg. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski passt de bal zonder na te denken. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček schiet op doel. Bock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Cvrček met een sublieme pass. Riou rent richting de bal. Riou speelt de bal door. Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RWDD 89%, himbilimbi 11%.
RWDD - himbilimbi 0:10

48e minuut.
Hoffmann met een sublieme pass. Barrero is nu in balbezit. Barrero probeert naar een medespeler te passen. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Barrero speelt de bal door. Pieńkowski is nu in balbezit. Pieńkowski met een sublieme pass. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:11

51e minuut.
Hoffmann met een sublieme pass. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček is nu in balbezit. Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă geeft een hoge lob. Pieńkowski rent richting de bal. Cvrček rent richting de bal. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:12

54e minuut.
Isasi heeft problemen om de bal te vangen. Riou rent richting de bal. Riou passt de bal met de wreef. Cvrček rent richting de bal. Cvrček schiet op doel. Bock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Isasi met een sublieme pass. Riou met een sublieme pass. Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček schiet op doel. Kammer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Frank geeft een lange en hoge pass. Anders kopt de bal weg. Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček schiet op doel. Bock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:13

59e minuut.
Saskőy is nu in balbezit. Saskőy speelt de bal door. Andrássy rent richting de bal. Cvrček onderschept slim de pass. Cvrček schiet op doel. Bock bokst de bal weg.

61e minuut.
Riou rent richting de bal. Riou passt de bal in één keer door. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel. Tajthy probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gavrilă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Pieńkowski de bal. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bock trapt de bal weg van het doel. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:14

66e minuut.
Klungelig pakt Isasi de bal. Kőtörő onderschept slim de pass. Riou verovert de bal door een tackle van achteren. Riou geeft een lange en hoge pass. Cvrček maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Moţatu passt de bal met de wreef. Lyka is nu in balbezit. Pieńkowski onderschept slim de pass. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Frank geeft een hoge lob. Kőtörő kopt de bal weg. Barrero heeft problemen om de bal te vangen. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:15

71e minuut.
Isasi is nu in balbezit. Isasi passt de bal met de wreef. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft een hoge lob. Cvrček springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Frank kopt de bal weg. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pieńkowski. Pieńkowski krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Hoffmann is nu in balbezit. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann geeft een hoge lob. Daar is Cvrček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrček schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:16

78e minuut.
Barrero is nu in balbezit. Pieńkowski is nu in balbezit. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski onderschept slim de pass. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Hoffmann met de inworp. Cvrček rent richting de bal. Cvrček schiet op doel. Bock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:17

87e minuut.
Riou met een sublieme pass. Kőtörő rent richting de bal. Hoffmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kőtörő wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kőtörő kan niet meer verder spelen. Kántor komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Anders is nu in balbezit. Anders passt de bal zonder na te denken. Gavrilă probeert naar een medespeler te passen. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - himbilimbi 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RWDD 77%, himbilimbi 23%.
RWDD - himbilimbi 0:18