Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agárd SC Bambika
Normal Tactiek lehetöség
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 51.1
weak Schieten formidable
adequate Passen very good
weak Verdedigen good


5e minuut.
Eötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Píccolo verovert de bal door een tackle van achteren. Píccolo passt de bal in één keer door. Jenart heeft problemen om de bal te vangen. Jenart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jackowski rent richting de bal. Jackowski met een sublieme pass. Píccolo is nu in balbezit. Jenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Píccolo rent richting de bal. Jenart rent richting de bal. Píccolo is nu in balbezit. Jenart is nu in balbezit. Jenart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Píccolo passt de bal met de wreef. Katulski is nu in balbezit. Katulski passt de bal zonder na te denken. Jenart rent richting de bal. Jenart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gobet geeft de bal voor. Jenart is nu in balbezit. Píccolo rent richting de bal. Píccolo schiet op doel. Bryła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Katulski is nu in balbezit. Katulski geeft een lange en hoge pass. Czukor heeft problemen om de bal te vangen. Jenart rent richting de bal. Jenart draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katulski met de inworp. Píccolo rent richting de bal. Píccolo geeft een hoge lob. Jenart krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agárd SC - Bambika 0:1

26e minuut.
Klungelig pakt Katulski de bal. Katulski passt de bal met de wreef. Oude Kamphuis met een sublieme pass. Jenart is nu in balbezit. Jenart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agárd SC - Bambika 0:2

34e minuut.
Katulski geeft een hoge lob. Matits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Píccolo kopt de bal weg. Jenart is nu in balbezit. Jenart draait met de bal, schiet en ... Bryła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Katulski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agárd SC - Bambika 0:3

36e minuut.
Katulski geeft een lange en hoge pass. Jenart maakt een snoekduik en kopt de bal. Majcher speelt de bal door. Píccolo rent richting de bal. Píccolo haalt uit met een fantastische trap. Bryła bokst de bal weg. Daar is Czukor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agárd SC - Bambika 0:4

38e minuut.
Matits onderschept slim de pass. Jenart is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majcher. Jenart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Potocki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Czukor is nu in balbezit. Píccolo verovert de bal door een tackle van achteren. Píccolo passt de bal zonder na te denken. Jenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Píccolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Píccolo passt de bal zonder na te denken. Jenart rent richting de bal. Jenart draait met de bal, schiet en ... Bryła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agárd SC 82%, Bambika 18%.
Agárd SC - Bambika 0:4

50e minuut.
Teremi passt de bal in één keer door. Oude Kamphuis heeft problemen om de bal te vangen. Oude Kamphuis probeert naar een medespeler te passen. Jenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katulski met een snelle inworp. Píccolo rent richting de bal. Píccolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agárd SC - Bambika 0:5

55e minuut.
Gobet met de inworp. Oude Kamphuis is nu in balbezit. Oude Kamphuis geeft een hoge lob. Píccolo rent richting de bal. Píccolo schiet op doel. Bryła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bryła speelt de bal door. Potocki kopt de bal weg. Píccolo rent richting de bal. Píccolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bryła met een harde bal richting middenveld. Miclea kopt de bal weg. Píccolo speelt de bal door. Jenart is nu in balbezit. Jenart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Czukor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Katulski geeft de bal voor. Jenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majcher krijgt een gele kaart. Jenart raakt geblesseerd tijdens het duel. Píccolo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Agárd SC - Bambika 0:6

67e minuut.
Katulski met een sublieme pass. Oude Kamphuis probeert naar een medespeler te passen. Katulski probeert naar een medespeler te passen. Píccolo is nu in balbezit. Píccolo haalt uit met een fantastische trap. Bryła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Gobet met een snelle inworp. Daar is Oude Kamphuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oude Kamphuis probeert naar een medespeler te passen. Jackowski rent richting de bal. Jackowski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Píccolo probeert naar een medespeler te passen. Oude Kamphuis is nu in balbezit. Oude Kamphuis speelt de bal door. Jenart rent richting de bal. Jenart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jenart schiet op doel. Teremi heeft problemen om de bal te vangen. Galla rent richting de bal. Jenart onderschept slim de pass. Jenart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Abbattista kopt de bal weg. Potocki heeft problemen om de bal te vangen. Potocki probeert naar een medespeler te passen. Píccolo rent richting de bal. Píccolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jenart speelt de bal door. Jackowski is nu in balbezit. Jackowski geeft de bal voor. Katulski is nu in balbezit. Katulski haalt uit met een fantastische trap. Bryła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majcher met een sublieme pass. Klungelig pakt Jackowski de bal. Jackowski geeft een hoge lob. Jenart rent richting de bal. Jenart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Matits bereikt de bal nog maar net als eerste. Katulski onderschept slim de pass. Katulski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jenart de bal. Jenart haalt uit met een fantastische trap. Bryła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Píccolo is nu in balbezit. Píccolo speelt de bal door. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Píccolo onderschept slim de pass. Píccolo schiet op doel. Bryła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jenart rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agárd SC 80%, Bambika 20%.
Agárd SC - Bambika 0:6