Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szegedi Gettoo FC Turul népe
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.2 gemiddelde waardering 61.1
weak Schieten outstanding
poor Passen formidable
average Verdedigen solid


2e minuut.
Isbrandt probeert naar een medespeler te passen. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tőkei de bal onder controle te krijgen. D`Aloia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:1

6e minuut.
Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt passt de bal in één keer door. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe geeft een hoge lob. Mikulski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ghirimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirimoldi geeft een lange en hoge pass. Tőkei heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel. D`Aloia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Mikulski is nu in balbezit. Tőkei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski onderschept slim de pass. Mikulski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafertepe geeft een lange en hoge pass. Mikulski rent richting de bal. Mikulski draait met de bal, schiet en ... D`Aloia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:2

12e minuut.
Ghirimoldi met een snelle inworp. Bonicelli controleert de bal met de borst. Vári rent richting de bal. Bonicelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bonicelli geeft de bal voor. D`Aloia bokst de bal weg.

13e minuut.
Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Illés de bal. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ghirimoldi is nu in balbezit. Ghirimoldi passt de bal zonder na te denken. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:3

20e minuut.
Ghirimoldi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Isbrandt de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csúri. Isbrandt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Munzur wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ghirimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirimoldi passt de bal zonder na te denken. Laszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:4

27e minuut.
Isbrandt is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zafertepe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bala met een sublieme pass. Klungelig pakt Bonicelli de bal. Bonicelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mikulski rent richting de bal. Mikulski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Laszkiewicz onderschept slim de pass. Laszkiewicz speelt de bal door. Mikulski heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... D`Aloia bokst de bal weg. Tőkei heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ghirimoldi neemt de hoekschop. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski met een sublieme pass. D`Aloia bokst de bal weg. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:5

35e minuut.
Bratkowski rent richting de bal. Laszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Laszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Isbrandt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:6

36e minuut.
Tőkei heeft problemen om de bal te vangen. Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Isbrandt de bal. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. D`Aloia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:7

40e minuut.
Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Isbrandt met een sublieme pass. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski schiet op doel. D`Aloia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szegedi Gettoo FC 89%, Turul népe 11%.
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:7

49e minuut.
Bonicelli probeert naar een medespeler te passen. Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafertepe passt de bal met de wreef. Daar is Isbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isbrandt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
D`Aloia trapt de bal weg. Laszkiewicz kopt de bal weg. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt geeft de bal voor. Mikulski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. D`Aloia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz passt de bal in één keer door. Isbrandt probeert naar een medespeler te passen. Mikulski rent richting de bal. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. D`Aloia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Czapiga verovert de bal door een tackle van achteren. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe geeft een lange en hoge pass. Mikulski heeft problemen om de bal te vangen. Mikulski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mikulski draait met de bal, schiet en ... D`Aloia speelt de bal door. Laszkiewicz speelt de bal door. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Illés met een snelle inworp. Ghirimoldi speelt de bal door. Mikulski rent richting de bal. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:8

59e minuut.
Illés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirimoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghirimoldi speelt de bal door. Mikulski rent richting de bal. Mikulski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz passt de bal in één keer door. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Vitray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ghirimoldi kopt de bal weg. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tőkei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski onderschept slim de pass. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Ghirimoldi geeft een hoge lob. Daar is Tőkei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
D`Aloia trapt de bal weg. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz speelt de bal door. Isbrandt geeft een hoge lob. Mikulski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Isbrandt passt de bal zonder na te denken. Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafertepe probeert naar een medespeler te passen. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... D`Aloia bokst de bal weg.

75e minuut.
Munzur speelt de bal door. Ghirimoldi is nu in balbezit. Ghirimoldi met een sublieme pass. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski schiet op doel. D`Aloia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:9

78e minuut.
Ghirimoldi met een sublieme pass. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz passt de bal in één keer door. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Isbrandt heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt geeft een lange en hoge pass. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. D`Aloia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:10

83e minuut.
Vitray is nu in balbezit. Vitray geeft een lange en hoge pass. Molnár kopt de bal weg. Klungelig pakt Zafertepe de bal. Zafertepe geeft een hoge lob. D`Aloia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikulski heeft problemen om de bal te vangen. Mikulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:11

85e minuut.
Vitray onderschept slim de pass. Laszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:12

87e minuut.
Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafertepe passt de bal in één keer door. Isbrandt met een sublieme pass. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tőkei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munzur is nu in balbezit. Munzur geeft de bal voor. Mikulski springt en kopt de bal. D`Aloia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szegedi Gettoo FC 85%, Turul népe 15%.
Szegedi Gettoo FC - Turul népe 0:12