Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alibi FC Wild Hogs
Normal Tactiek Tiahuanaco
51% Balbezit 49%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21.8 gemiddelde waardering 43.5
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Dugalits heeft problemen om de bal te vangen. Dugalits geeft een lange en hoge pass. Csákányi kopt de bal weg. Makai rent richting de bal. Makai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Ledó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilasi onderschept slim de pass. Szilasi geeft de bal voor. Gálvölgyi is nu in balbezit. Gálvölgyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dugalits onderschept slim de pass. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés probeert naar een medespeler te passen. Bujáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujáki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alibi FC - Wild Hogs 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Ecsegi de bal. Bujáki is nu in balbezit. Bujáki speelt de bal door. Makai is nu in balbezit. Makai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Haraszti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Csákányi de bal. Gálvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Bujáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujáki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Dugalits geeft een lange en hoge pass. Gyánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Makai verovert de bal door een tackle van achteren. Makai schiet op doel. Baranyai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibi FC - Wild Hogs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alibi FC 80%, Wild Hogs 20%.
Alibi FC - Wild Hogs 0:2

48e minuut.
Krisztin passt de bal in één keer door. Makai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gyánó. Makai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

49e minuut.
Nara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nara geeft de bal voor. Gyánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujáki verovert de bal door een tackle van achteren. Bujáki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Makai bereikt de bal nog maar net als eerste. Makai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fődi rent richting de bal. Dugalits geeft een hoge lob. Bujáki is nu in balbezit. Bujáki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibi FC - Wild Hogs 0:3

56e minuut.
Klungelig pakt Ecsegi de bal. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvölgyi geeft een lange en hoge pass. Bujáki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gálvölgyi geeft een hoge lob. Daar is Csákányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bujáki is nu in balbezit. Bujáki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibi FC - Wild Hogs 0:4

68e minuut.
Makai passt de bal in één keer door. Csákányi rent richting de bal. Bujáki verovert de bal door een tackle van achteren. Bujáki schiet op doel. Baranyai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibi FC - Wild Hogs 0:5

77e minuut.
Krisztin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nara de bal. Nara geeft een hoge lob. Makai is nu in balbezit. Makai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dugalits probeert naar een medespeler te passen. Haraszti geeft de bal voor. Krisztin kopt de bal weg. Makai bereikt de bal nog maar net als eerste. Makai geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Baranyai bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Krisztin kopt de bal weg. Bujáki heeft problemen om de bal te vangen. Makai bereikt de bal nog maar net als eerste. Makai draait met de bal, schiet en ... Baranyai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibi FC - Wild Hogs 0:6

87e minuut.
Szlezák verovert de bal door een tackle van achteren. Dugalits verovert de bal door een tackle van achteren. Dugalits met een sublieme pass. Gálvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvölgyi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alibi FC 74%, Wild Hogs 26%.
Alibi FC - Wild Hogs 0:6