Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mlynky FC FC LYNX
442 Tactiek 423+
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 47
average Schieten solid
average Passen excellent
weak Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Vlaszák de bal. Gaúcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Méndez passt de bal in één keer door. Sarlós geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dobrolovszki speelt de bal door. Liska is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánta. Sánta krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sarlós onderschept slim de pass. Sarlós passt de bal zonder na te denken. Gaúcho rent richting de bal. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Jalsovszky met een sublieme pass. Daar is Dugovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Méndez speelt de bal door. Gaúcho heeft problemen om de bal te vangen. Gaúcho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dobrolovszki de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Buzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Méndez onderschept slim de pass. Sánchez Méndez probeert naar een medespeler te passen. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Méndez probeert naar een medespeler te passen. Gaúcho rent richting de bal. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balázsy trapt de bal weg van het doel. Sarlós kopt de bal weg. Güleryüz kan de bal niet met de borst controleren. Güleryüz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gaúcho krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlynky FC - FC LYNX 0:1

21e minuut.
Sarlós met een sublieme pass. Gaúcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Siska bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Méndez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sánchez Méndez met een sublieme pass. Gaúcho rent richting de bal. Gaúcho probeert naar een medespeler te passen. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Méndez met een snelle inworp. Sarlós geeft de bal voor. Gamboa maakt een snoekduik en kopt de bal. Balázsy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlynky FC - FC LYNX 0:2

33e minuut.
Dugovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaúcho verovert de bal door een tackle van achteren. Gaúcho probeert naar een medespeler te passen. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Siska rent richting de bal. Sánchez Méndez onderschept slim de pass. Sánchez Méndez passt de bal zonder na te denken. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa speelt de bal door. Güleryüz rent richting de bal. Güleryüz haalt uit met een fantastische trap. Lattmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sánchez Méndez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gamboa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlynky FC 85%, FC LYNX 15%.
Mlynky FC - FC LYNX 0:2

47e minuut.
Balázsy trapt de bal weg van het doel. Sarlós kopt de bal weg. Daar is Pesti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Balázsy bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Siska speelt de bal door. Cusano rent richting de bal. Sánta speelt de bal door. Klungelig pakt Gamboa de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Balázsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaúcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaúcho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlynky FC - FC LYNX 0:3

52e minuut.
Buzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaúcho onderschept slim de pass. Sánchez Méndez speelt de bal door. Güleryüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Güleryüz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Balázsy trapt de bal weg van het doel. Sarlós kopt de bal weg. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Güleryüz rent richting de bal. Güleryüz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sánta rent richting de bal. Güleryüz is nu in balbezit. Güleryüz passt de bal zonder na te denken. Gamboa rent richting de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Balázsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Sarlós controleert de bal met de borst. Jalsovszky is nu in balbezit. Sarlós maakt een afschuwelijke overtreding. Sarlós krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Sarlós rent richting de bal. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Güleryüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Güleryüz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lattmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sarlós de bal. Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Güleryüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Güleryüz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sánchez Méndez met een sublieme pass. Sarlós heeft problemen om de bal te vangen. Sarlós geeft een hoge lob. Güleryüz is nu in balbezit. Güleryüz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Güleryüz passt de bal zonder na te denken. Sánta rent richting de bal. Sánta geeft een hoge lob. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Gárdonyi kopt de bal weg. Gaúcho probeert de bal met de borst te controleren. Gaúcho passt de bal met de wreef. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sánchez Méndez neemt de hoekschop. Güleryüz springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mlynky FC - FC LYNX 0:4

83e minuut.
Gárdonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdonyi probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Méndez probeert naar een medespeler te passen. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Balázsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Sarlós passt de bal met de wreef. Gaúcho heeft problemen om de bal te vangen. Dobrolovszki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrolovszki krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Gaúcho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sánchez Méndez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sánta geeft een lange en hoge pass. Sánchez Méndez kopt de bal weg. Klungelig pakt Gamboa de bal. Gamboa schiet op doel. Paal! Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Güleryüz geeft een hoge lob. Sánchez Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Méndez met een sublieme pass. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlynky FC - FC LYNX 0:5

90e minuut.
Güleryüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta met een sublieme pass. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlynky FC 89%, FC LYNX 11%.
Mlynky FC - FC LYNX 0:5