Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsv dormagen QT-Park
Normal Tactiek Angriff-1
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 38
weak Schieten good
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Park probeert naar een medespeler te passen. Kranich rent richting de bal. Kranich passt de bal in één keer door. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kranich passt de bal in één keer door. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich onderschept slim de pass. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Maiwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kranich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pankoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankoke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czédli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czédli geeft een lange en hoge pass. Maiwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maiwald speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilyas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv dormagen - QT-Park 0:1

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Park de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutmann met de inworp. Pankoke is nu in balbezit. Pankoke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kranich is nu in balbezit. Pankoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranich verovert de bal door een tackle van achteren. Kranich geeft de bal voor. Lettrich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ilyas probeert naar een medespeler te passen. Kranich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranich met een sublieme pass. Klungelig pakt Lettrich de bal. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Maiwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obieglo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Gutmann kopt de bal weg. Gallas kan de bal niet met de borst controleren. Kranich speelt de bal door. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wenden geeft de bal voor. Klungelig pakt Gallas de bal. Kabelitz met een sublieme pass. Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini schiet op doel. Maiwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kranich zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Lettrich de bal. Chiaini rent richting de bal. Chiaini haalt uit met een fantastische trap. Maiwald bokst de bal weg. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv dormagen - QT-Park 0:2

29e minuut.
Kabelitz passt de bal in één keer door. Kranich is nu in balbezit. Kranich passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lettrich de bal. Lettrich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Obieglo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kranich met een snelle inworp. Chiaini rent richting de bal. Chiaini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranich rent richting de bal. Kranich speelt de bal door. Lettrich rent richting de bal. Lettrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv dormagen - QT-Park 0:3

36e minuut.
Starostzik speelt de bal door. Pankoke rent richting de bal. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Maiwald met een harde bal richting middenveld. Inworp. Ilyas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini schiet op doel. Maiwald bokst de bal weg.

40e minuut.
Obieglo kopt de bal weg. Kabelitz is nu in balbezit. Kabelitz passt de bal met de wreef. Lettrich rent richting de bal. Lettrich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Obieglo probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kranich neemt de hoekschop. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ilyas kopt de bal weg. Kranich heeft problemen om de bal te vangen. Kranich probeert naar een medespeler te passen. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv dormagen - QT-Park 0:4

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Wenden de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kranich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lettrich springt en kopt de bal. Daar is Wenden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv dormagen - QT-Park 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsv dormagen 84%, QT-Park 16%.
tsv dormagen - QT-Park 0:5

47e minuut.
Kabelitz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obieglo de bal. Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini draait met de bal, schiet en ... Maiwald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv dormagen - QT-Park 0:6

48e minuut.
N`Dao komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pankoke is nu in balbezit. Kranich verovert de bal door een tackle van achteren. Kranich geeft de bal voor. Chiaini heeft problemen om de bal te vangen. Chiaini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Wenden de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv dormagen - QT-Park 0:7

56e minuut.
Inworp. Chiaini met een snelle inworp. Kranich geeft een lange en hoge pass. Lettrich maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chiaini is nu in balbezit. Chiaini passt de bal zonder na te denken. Kranich met een sublieme pass. Klungelig pakt Lettrich de bal. Lettrich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Kranich passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chiaini de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Penzien. Chiaini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Kabelitz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wenden de bal. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich haalt uit met een fantastische trap. Maiwald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv dormagen - QT-Park 0:8

73e minuut.
Lettrich rent richting de bal. Wenden is nu in balbezit. Kabelitz rent richting de bal. Kabelitz geeft een lange en hoge pass. Daar is Obieglo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ilyas rent richting de bal. Ilyas geeft een hoge lob. Lettrich rent richting de bal. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Maiwald probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv dormagen - QT-Park 0:9

76e minuut.
Inworp. Chiaini met de inworp. Kabelitz is nu in balbezit. Kabelitz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gallas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv dormagen - QT-Park 0:10

77e minuut.
Starostzik met een sublieme pass. Pankoke heeft problemen om de bal te vangen. Lettrich onderschept slim de pass. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Maiwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Chiaini kopt de bal weg. Kabelitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelitz passt de bal met de wreef. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich haalt uit met een fantastische trap. Maiwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kranich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maiwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lettrich rent richting de bal. Lettrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv dormagen - QT-Park 0:11

82e minuut.
Czédli is nu in balbezit. Czédli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gallas de bal onder controle te krijgen. Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Popella rent richting de bal. Ilyas verovert de bal door een tackle van achteren. Ilyas speelt de bal door. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gallas is nu in balbezit. Kabelitz onderschept slim de pass. Kabelitz speelt de bal door. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich schiet op doel. Maiwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lettrich rent richting de bal. Lettrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv dormagen - QT-Park 0:12

90e minuut.
Kranich geeft de bal voor. Klungelig pakt Obieglo de bal. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Obieglo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kabelitz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv dormagen - QT-Park 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsv dormagen 81%, QT-Park 19%.
tsv dormagen - QT-Park 0:13