Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Berlin Torpedo_Abi
Attack Tactiek bestOne
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 37.9
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


6e minuut.
Sobral met een snelle inworp. Sträßer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Orth de bal. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gal is nu in balbezit. Gal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Herrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke onderschept slim de pass. Valke met een sublieme pass. Gal is nu in balbezit. Gal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Benz verovert de bal door een tackle van achteren. Benz speelt de bal door. Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl schiet op doel. Pipitone probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Beuchel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sträßer met de inworp. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Walke rent richting de bal. Sallmayer onderschept slim de pass. Sallmayer geeft de bal voor. Klungelig pakt Rastafariański de bal. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. Piskorz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Balk geeft een hoge lob. Liebrecht kopt de bal weg. Gal is nu in balbezit. Gal haalt uit met een fantastische trap. Piskorz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piskorz trapt de bal weg. Klupsch kopt de bal weg. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Skoumal verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sträßer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orth rent richting de bal. Orth draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klupsch geeft een lange en hoge pass. Sträßer rent richting de bal. Sträßer probeert naar een medespeler te passen. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański schiet op doel. Piskorz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rastafariański verovert de bal door een tackle van achteren. Rastafariański speelt de bal door. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Orth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piskorz trapt de bal weg. Klupsch kopt de bal weg. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Berlin 72%, Torpedo_Abi 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Berlin - Torpedo_Abi 0:0

49e minuut.
Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Klupsch geeft de bal voor. Daar is Buntfuß, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Berlin - Torpedo_Abi 0:1

52e minuut.
Sträßer geeft de bal voor. Benz controleert de bal met de borst. Klupsch probeert naar een medespeler te passen. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański passt de bal met de wreef. Orth is nu in balbezit. Orth haalt uit met een fantastische trap. Piskorz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Berlin - Torpedo_Abi 0:2

59e minuut.
Herrlich verovert de bal door een tackle van achteren. Valke verovert de bal door een tackle van achteren. Valke passt de bal zonder na te denken. Orth is nu in balbezit. Orth haalt uit met een fantastische trap. Piskorz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buntfuß rent richting de bal. Buntfuß geeft een lange en hoge pass. Garthoff kopt de bal weg. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. Piskorz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Berlin - Torpedo_Abi 0:3

69e minuut.
Liebrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nossek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liebrecht raakt geblesseerd tijdens het duel. Liebrecht zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Sträßer de bal. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Orth is nu in balbezit. Rastafariański rent richting de bal. Orth rent richting de bal. Orth schiet op doel. Piskorz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Berlin - Torpedo_Abi 0:4

82e minuut.
Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański passt de bal met de wreef. Orth speelt de bal door. Gal rent richting de bal. Gal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sträßer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ebers komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Benz de bal. Klupsch is nu in balbezit. Klupsch passt de bal in één keer door. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Berlin - Torpedo_Abi 0:5

87e minuut.
Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański passt de bal in één keer door. Gal rent richting de bal. Gal draait met de bal, schiet en ... Buntfuß probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Berlin - Torpedo_Abi 0:6

89e minuut.
Garthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański is nu in balbezit. Orth is nu in balbezit. Orth haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buntfuß de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Berlin 69%, Torpedo_Abi 31%.
Polonia Berlin - Torpedo_Abi 0:6