Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hans FC PHILLY 91
Schadenfreude Tactiek 442
47% Balbezit 53%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 69
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 48.5
hopeless Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Slovenský onderschept slim de pass. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu passt de bal zonder na te denken. Sogni rent richting de bal. Sogni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Predoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predoiu speelt de bal door. Bils probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:1

4e minuut.
Slovenský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu probeert naar een medespeler te passen. Sogni is nu in balbezit. Sogni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:2

8e minuut.
Rabiński geeft een lange en hoge pass. Usme kopt de bal weg. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni haalt uit met een fantastische trap. Paal! Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bils de bal. Bils haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bils speelt de bal door. Klungelig pakt Slovenský de bal. Slovenský passt de bal met de wreef. Sogni heeft problemen om de bal te vangen. Sogni draait met de bal, schiet en ... Rabiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Slovenský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bils is nu in balbezit. Bils schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sogni passt de bal met de wreef. Evcimen speelt de bal door. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu schiet op doel. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:3

14e minuut.
Slovenský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gmitrzak speelt de bal door. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:4

16e minuut.
Bils passt de bal met de wreef. Predoiu met een sublieme pass. Sogni heeft problemen om de bal te vangen. Sogni draait met de bal, schiet en ... Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:5

19e minuut.
Daar is Usme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils passt de bal met de wreef. Sogni rent richting de bal. Sogni haalt uit met een fantastische trap. Rabiński bokst de bal weg. Sogni rent richting de bal. Sogni draait met de bal, schiet en ... Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:6

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Slovenský zal de hoekschop nemen. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:7

24e minuut.
Bils passt de bal met de wreef. Predoiu speelt de bal door. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:8

25e minuut.
Baracca geeft een lange en hoge pass. Gmitrzak kopt de bal weg. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:9

27e minuut.
Evcimen is nu in balbezit. Evcimen passt de bal in één keer door. Sogni is nu in balbezit. Sogni draait met de bal, schiet en ... Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Slovenský speelt de bal door. Sogni heeft problemen om de bal te vangen. Bils probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bils rent richting de bal. Usme probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Evcimen met een snelle inworp. Slovenský met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:10

31e minuut.
Evcimen met een snelle inworp. Slovenský rent richting de bal. Slovenský passt de bal met de wreef. Sogni rent richting de bal. Sogni haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:11

33e minuut.
Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sogni de bal. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sogni schiet op doel. Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Selezeanu de bal. Sogni is nu in balbezit. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:12

35e minuut.
Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu geeft een hoge lob. Sogni is nu in balbezit. Sogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:13

36e minuut.
Póta met een sublieme pass. Barczyk probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Slovenský neemt de hoekschop. Selezeanu kopt de bal weg. Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Evcimen speelt de bal door. Sogni rent richting de bal. Sogni probeert naar een medespeler te passen. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu met een sublieme pass. Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sogni rent richting de bal. Sogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:14

40e minuut.
Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Slovenský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Selezeanu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bils speelt de bal door. Daar is Predoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Rabiński bokst de bal weg. Slovenský geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:15

43e minuut.
Rabiński geeft een lange en hoge pass. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu probeert naar een medespeler te passen. Sogni rent richting de bal. Sogni haalt uit met een fantastische trap. Rabiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Predoiu met een sublieme pass. Bils is nu in balbezit. Bils haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bils verovert de bal door een tackle van achteren. Bils probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hans 98%, FC PHILLY 91 2%.
FC Hans - FC PHILLY 91 0:16

46e minuut.
Predoiu rent richting de bal. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:17

49e minuut.
Usme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selezeanu speelt de bal door. Bils is nu in balbezit. Sogni is nu in balbezit. Sogni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Bils met een sublieme pass. Evcimen heeft problemen om de bal te vangen. Evcimen probeert naar een medespeler te passen. Sogni probeert de bal met de borst te controleren. Sogni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Roşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoiu speelt de bal door. Klungelig pakt Selezeanu de bal. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:18

54e minuut.
Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu passt de bal met de wreef. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Rabiński speelt de bal door. Gmitrzak kopt de bal weg. Sogni is nu in balbezit. Sogni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bils kopt de bal weg. Klungelig pakt Selezeanu de bal. Selezeanu met een sublieme pass. Sogni heeft problemen om de bal te vangen. Sogni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Usme rent richting de bal. Bils verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu is nu in balbezit. Bils is nu in balbezit. Bils haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gmitrzak kopt de bal weg. Daar is Selezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selezeanu passt de bal met de wreef. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils met een sublieme pass. Rabiński bokst de bal weg. Klungelig pakt Sogni de bal. Sogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:19

61e minuut.
Slovenský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selezeanu probeert naar een medespeler te passen. Sogni rent richting de bal. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bils kopt de bal weg. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni schiet op doel. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Slovenský heeft problemen om de bal te vangen. Slovenský met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Predoiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Selezeanu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:20

64e minuut.
Barczyk is nu in balbezit. Barczyk geeft een hoge lob. Bils kopt de bal weg. Klungelig pakt Sogni de bal. Sogni haalt uit met een fantastische trap. Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:21

67e minuut.
Evcimen rent richting de bal. Evcimen met een sublieme pass. Predoiu met een sublieme pass. Sogni is nu in balbezit. Sogni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Gmitrzak met een sublieme pass. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils met een sublieme pass. Sogni rent richting de bal. Sogni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sogni is nu in balbezit. Sogni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Break Point probeert naar een medespeler te passen. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:22

72e minuut.
Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu met een sublieme pass. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni schiet op doel. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:23

73e minuut.
Selezeanu onderschept slim de pass. Selezeanu passt de bal zonder na te denken. Predoiu speelt de bal door. Sogni rent richting de bal. Sogni draait met de bal, schiet en ... Rabiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:24

74e minuut.
Baracca geeft een lange en hoge pass. Sogni rent richting de bal. Sogni met een sublieme pass. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:25

76e minuut.
Annunziata passt de bal zonder na te denken. Baracca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baracca geeft de bal voor. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni schiet op doel. Rabiński bokst de bal weg. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:26

78e minuut.
Bils probeert naar een medespeler te passen. Predoiu is nu in balbezit. Predoiu speelt de bal door. Daar is Sogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sogni schiet op doel. Rabiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Selezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selezeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:27

79e minuut.
Predoiu is nu in balbezit. Predoiu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sogni de bal. Sogni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:28

81e minuut.
Selezeanu geeft een hoge lob. Bils is nu in balbezit. Sogni rent richting de bal. Sogni haalt uit met een fantastische trap. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:29

82e minuut.
Selezeanu probeert naar een medespeler te passen. Predoiu is nu in balbezit. Sogni rent richting de bal. Sogni haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Rabiński trapt de bal weg. Bils kopt de bal weg. Sogni is nu in balbezit. Sogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:30

85e minuut.
Bils passt de bal in één keer door. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu passt de bal zonder na te denken. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:31

89e minuut.
Gmitrzak probeert naar een medespeler te passen. Sogni kan de bal niet met de borst controleren. Bils probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:32

90e minuut.
Selezeanu kopt de bal weg. Slovenský met een sublieme pass. Sogni rent richting de bal. Sogni haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC PHILLY 91 0:33

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hans 92%, FC PHILLY 91 8%.
FC Hans - FC PHILLY 91 0:33