Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Sasbachwalden Lila-Weiße Gebirgsgeister
speciala Tactiek 4-2-2-2 versuch
49% Balbezit 51%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
45.3 gemiddelde waardering 56.9
good Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Malec geeft een lange en hoge pass. Ioanid is nu in balbezit. Uluerdem maakt een afschuwelijke overtreding. Uluerdem krijgt een gele kaart. Ioanid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ioanid met een snel genomen vrije trap. Manzato maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Lila-Weiße Gebirgsgeister 0:1

4e minuut.
Przerywacz speelt de bal door. Klungelig pakt Forejtek de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kafarski. Kafarski krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Kafarski heeft problemen om de bal te vangen. Kafarski probeert naar een medespeler te passen. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid geeft een lange en hoge pass. Öhme maakt een snoekduik en kopt de bal. Sipeki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid geeft een hoge lob. Klungelig pakt Di Zenso de bal. Manzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Manzato is nu in balbezit. Manzato geeft een hoge lob. Öhme is nu in balbezit. Öhme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Lila-Weiße Gebirgsgeister 0:2

18e minuut.
Kafarski met een snelle inworp. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid met een sublieme pass. Kafarski rent richting de bal. Kafarski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kafarski probeert naar een medespeler te passen. Ioanid rent richting de bal. Ioanid geeft een hoge lob. Öhme rent richting de bal. Öhme haalt uit met een fantastische trap. Sipeki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Lila-Weiße Gebirgsgeister 0:3

24e minuut.
Da Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Luz geeft de bal voor. Nizhegorodov is nu in balbezit. Xəqani onderschept slim de pass. Xəqani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Malec speelt de bal door. Coimbra speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Öhme verovert de bal door een tackle van achteren. Öhme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Sasbachwalden 78%, Lila-Weiße Gebirgsgeister 22%.
SV Sasbachwalden - Lila-Weiße Gebirgsgeister 0:3

55e minuut.
Przerywacz geeft de bal voor. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletta met een sublieme pass. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sultan onderschept slim de pass. Nizhegorodov geeft een hoge lob. Da Luz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Öhme rent richting de bal. Öhme schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kafarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kafarski geeft een hoge lob. Manzato kopt de bal weg. Öhme rent richting de bal. Öhme schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Forejtek met een sublieme pass. Hermaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Malec rent richting de bal. Malec geeft een hoge lob. Manzato krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Lila-Weiße Gebirgsgeister 0:4

73e minuut.
Sultan geeft een lange en hoge pass. Manzato is nu in balbezit. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzato verovert de bal door een tackle van achteren. Manzato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Ioanid is nu in balbezit. Ioanid passt de bal in één keer door. Öhme is nu in balbezit. Öhme draait met de bal, schiet en ... Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Lila-Weiße Gebirgsgeister 0:5

84e minuut.
Hermaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Malec met een sublieme pass. Öhme is nu in balbezit. Öhme draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Öhme rent richting de bal. Öhme passt de bal zonder na te denken. Manzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Lila-Weiße Gebirgsgeister 0:6

89e minuut.
Malec speelt de bal door. Coimbra probeert naar een medespeler te passen. Da Luz rent richting de bal. Öhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Sasbachwalden 71%, Lila-Weiße Gebirgsgeister 29%.
SV Sasbachwalden - Lila-Weiße Gebirgsgeister 0:6