Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.PFC Köln herdern
Normal Tactiek 442- g
46% Balbezit 54%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Nossek geeft de bal voor. Held rent richting de bal. Held geeft een hoge lob. Tombo is nu in balbezit. Tombo haalt uit met een fantastische trap. Feulner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szymiczek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:1

3e minuut.
Held rent richting de bal. Szymiczek rent richting de bal. Held geeft de bal voor. Tombo rent richting de bal. Tombo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:2

6e minuut.
Szymiczek probeert naar een medespeler te passen. Odendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo verovert de bal door een tackle van achteren. Tombo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Angrüner de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Nossek kopt de bal weg. Josefi heeft problemen om de bal te vangen. Berthier rent richting de bal. Berthier geeft de bal voor. Tombo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:3

8e minuut.
Odendahl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Held de bal. Márquez speelt de bal door. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:4

11e minuut.
Márquez passt de bal zonder na te denken. Daar is Szymiczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Josefi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Feulner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu passt de bal in één keer door. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:5

14e minuut.
Inworp. Lejnert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berthier geeft een hoge lob. Tombo kopt de bal weg. Banu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Szymiczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berthier met een sublieme pass. Banu geeft een hoge lob. Tombo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:6

20e minuut.
Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthier verovert de bal door een tackle van achteren. Berthier geeft een lange en hoge pass. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lejnert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berthier probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Feulner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:7

22e minuut.
Odendahl geeft een lange en hoge pass. Márquez kopt de bal weg. Tombo heeft problemen om de bal te vangen. Tombo schiet op doel. Feulner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:8

23e minuut.
Held bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert onderschept slim de pass. Lejnert probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:9

24e minuut.
Heindl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nopens komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Lejnert geeft een hoge lob. Angrüner controleert de bal met de borst. Tombo is nu in balbezit. Tombo draait met de bal, schiet en ... Feulner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:10

27e minuut.
Banu verovert de bal door een tackle van achteren. Banu geeft de bal voor. Szymiczek heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:11

29e minuut.
Banu passt de bal in één keer door. Abram is nu in balbezit. Tombo verovert de bal door een tackle van achteren. Tombo draait met de bal, schiet en ... Feulner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:12

33e minuut.
Berthier met een sublieme pass. Herzog heeft problemen om de bal te vangen. Abram rent richting de bal. Tombo onderschept slim de pass. Tombo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Berthier onderschept slim de pass. Berthier met een sublieme pass. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Galuppi passt de bal met de wreef. Berthier is nu in balbezit. Berthier speelt de bal door. Tombo is nu in balbezit. Tombo haalt uit met een fantastische trap. Feulner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lejnert geeft een lange en hoge pass. Szymiczek kopt de bal weg. Tombo is nu in balbezit. Tombo schiet op doel. Feulner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:13

41e minuut.
Nossek geeft een hoge lob. Lejnert speelt de bal door. Berthier met een sublieme pass. Daar is Szymiczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymiczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Berthier geeft een hoge lob. Nossek heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Feulner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:14

44e minuut.
Held is nu in balbezit. Szymiczek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymiczek passt de bal met de wreef. Tombo rent richting de bal. Tombo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.PFC Köln 83%, herdern 17%.
1.PFC Köln - herdern 0:14

47e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Márquez passt de bal zonder na te denken. Berthier probeert naar een medespeler te passen. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Márquez kopt de bal weg. Berthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthier passt de bal in één keer door. Tombo is nu in balbezit. Tombo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nossek verovert de bal door een tackle van achteren. Tombo verovert de bal door een tackle van achteren. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tombo is nu in balbezit. Tombo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:15

59e minuut.
Herzog is nu in balbezit. Herzog passt de bal in één keer door. Banu met een sublieme pass. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:16

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tombo geeft een hoge lob. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:17

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lejnert met de inworp. Márquez speelt de bal door. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Banu passt de bal in één keer door. Nossek heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek schiet op doel. Feulner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:18

67e minuut.
Nopens is nu in balbezit. Harpers met een sublieme pass. Odendahl rent richting de bal. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:19

69e minuut.
Harpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopens met een sublieme pass. Held is nu in balbezit. Berthier verovert de bal door een tackle van achteren. Berthier geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:20

73e minuut.
Held probeert naar een medespeler te passen. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:21

78e minuut.
Odendahl is nu in balbezit. Banu verovert de bal door een tackle van achteren. Banu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szymiczek de bal. Szymiczek schiet op doel. Feulner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Berthier passt de bal in één keer door. Banu is nu in balbezit. Banu passt de bal zonder na te denken. Tombo is nu in balbezit. Tombo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Angrüner trapt de bal weg van het doel. Banu kopt de bal weg. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Berthier speelt de bal door. Banu geeft een lange en hoge pass. Odendahl probeert de bal aan de voet te houden. Tombo is nu in balbezit. Tombo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Berthier passt de bal met de wreef. Nossek is nu in balbezit. Szymiczek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Feulner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:22

88e minuut.
Szymiczek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Banu de bal. Banu passt de bal met de wreef. Tombo is nu in balbezit. Tombo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Banu geeft de bal voor. Daar is Nossek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymiczek is nu in balbezit. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:23

90e minuut.
Josefi rent richting de bal. Szymiczek onderschept slim de pass. Szymiczek met een sublieme pass. Tombo is nu in balbezit. Tombo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - herdern 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.PFC Köln 82%, herdern 18%.
1.PFC Köln - herdern 0:24