Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravelin Cannoneers 21 Dynamo Deutscheinsiedel
343 Tactiek Justin
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 49.2
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Haberle is nu in balbezit. Haberle passt de bal zonder na te denken. Ohlew probeert naar een medespeler te passen. Netzer is nu in balbezit. Netzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Haberle verovert de bal door een tackle van achteren. Haberle probeert naar een medespeler te passen. Maravilhosa met een sublieme pass. Nartschik is nu in balbezit. Nartschik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nartschik heeft problemen om de bal te vangen. Nartschik met een sublieme pass. Netzer rent richting de bal. Netzer draait met de bal, schiet en ... Lauser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:1

13e minuut.
Maravilhosa met een sublieme pass. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik passt de bal met de wreef. Netzer is nu in balbezit. Netzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:2

14e minuut.
Schoknecht probeert naar een medespeler te passen. Gaida is nu in balbezit. Netzer onderschept slim de pass. Nartschik rent richting de bal. Nartschik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Maravilhosa kopt de bal weg. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Thon is nu in balbezit. Nartschik onderschept slim de pass. Nartschik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Netzer geeft de bal voor. Klungelig pakt Kronewirth de bal. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:3

21e minuut.
Ohlew is nu in balbezit. Ohlew passt de bal in één keer door. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Maravilhosa passt de bal in één keer door. Netzer rent richting de bal. Netzer passt de bal met de wreef. Nartschik rent richting de bal. Nartschik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer draait met de bal, schiet en ... Gröppel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Galle verovert de bal door een tackle van achteren. Galle speelt de bal door. Pipia rent richting de bal. Haberle rent richting de bal. Haberle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:4

27e minuut.
Ohlew geeft de bal voor. Gröppel met een sublieme pass. Haberle probeert naar een medespeler te passen. Nartschik rent richting de bal. Nartschik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Maravilhosa met een sublieme pass. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik passt de bal zonder na te denken. Pipia geeft de bal voor. Netzer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pipia geeft een hoge lob. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik passt de bal met de wreef. Netzer rent richting de bal. Netzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:5

37e minuut.
Haberle passt de bal zonder na te denken. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik passt de bal in één keer door. Netzer is nu in balbezit. Netzer schiet op doel. Gröppel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Maravilhosa met de inworp. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik met een sublieme pass. Netzer is nu in balbezit. Netzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:6

40e minuut.
Klungelig pakt Haberle de bal. Haberle probeert naar een medespeler te passen. Netzer is nu in balbezit. Netzer schiet op doel. Gröppel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:7

42e minuut.
Sabat passt de bal in één keer door. Ohlew geeft een lange en hoge pass. Kronewirth rent richting de bal. Nartschik onderschept slim de pass. Nartschik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Haberle is nu in balbezit. Haberle passt de bal zonder na te denken. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik schiet op doel. Gröppel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravelin Cannoneers 21 83%, Dynamo Deutscheinsiedel 17%.
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:8

47e minuut.
Nartschik rent richting de bal. Steffenhagen begaat een overtreding. Nartschik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pipia met een snel genomen vrije trap. Nartschik kopt de bal weg. Lometsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer onderschept slim de pass. Netzer schiet op doel. Gröppel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:9

49e minuut.
Netzer geeft de bal voor. Lauser probeert de bal met de borst te controleren. Netzer is nu in balbezit. Netzer draait met de bal, schiet en ... Gröppel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Maravilhosa geeft de bal voor. Klungelig pakt Nartschik de bal. Gröppel bokst de bal weg. Nartschik is nu in balbezit. Nartschik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:10

51e minuut.
Maravilhosa geeft een lange en hoge pass. Netzer kopt de bal weg. Klungelig pakt Lometsch de bal. Nartschik onderschept slim de pass. Nartschik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gröppel trapt de bal weg van het doel. Daar is Gaida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thon rent richting de bal. Nartschik onderschept slim de pass. Nartschik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:11

53e minuut.
Steffenhagen rent richting de bal. Maravilhosa verovert de bal door een tackle van achteren. Maravilhosa speelt de bal door. Nartschik heeft problemen om de bal te vangen. Nartschik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Schoknecht rent richting de bal. Pipia onderschept slim de pass. Pipia passt de bal met de wreef. Netzer rent richting de bal. Netzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ylimäki kopt de bal weg. Nartschik rent richting de bal. Thon rent richting de bal. Pipia verovert de bal door een tackle van achteren. Pipia haalt uit met een fantastische trap. Gröppel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pipia rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:12

65e minuut.
Ohlew speelt de bal door. Haberle is nu in balbezit. Haberle speelt de bal door. Netzer is nu in balbezit. Netzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nartschik is nu in balbezit. Pipia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipia met een sublieme pass. Netzer is nu in balbezit. Netzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer rent richting de bal. Lauser geeft een lange en hoge pass. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ylimäki kopt de bal weg. Maravilhosa geeft de bal voor. Klungelig pakt Lauser de bal. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lometsch speelt de bal door. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer met een sublieme pass. Nartschik rent richting de bal. Nartschik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:13

81e minuut.
Maravilhosa met een sublieme pass. Lauser geeft een hoge lob. Haberle kopt de bal weg. Netzer rent richting de bal. Netzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gröppel met een harde bal richting middenveld. Maravilhosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nartschik de bal. Nartschik draait met de bal, schiet en ... Gröppel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:14

85e minuut.
Haberle rent richting de bal. Haberle passt de bal met de wreef. Netzer rent richting de bal. Netzer schiet op doel. Paal! Netzer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravelin Cannoneers 21 82%, Dynamo Deutscheinsiedel 18%.
Ravelin Cannoneers 21 - Dynamo Deutscheinsiedel 0:15