Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loiola Team Alcalá Rovers
Aerox Tactiek 442-ext AR
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 45.1
adequate Schieten solid
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Correa is nu in balbezit. Criel verovert de bal door een tackle van achteren. Selin geeft een hoge lob. Daar is Sleeckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarvan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sarvan speelt de bal door. Pazderski is nu in balbezit. Pazderski geeft de bal voor. Twarowski rent richting de bal. Twarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - Alcalá Rovers 0:1

12e minuut.
Criel speelt de bal door. Sarvan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verlinden. Verlinden krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Moczygęba is nu in balbezit. Moczygęba passt de bal met de wreef. Twarowski rent richting de bal. Twarowski schiet op doel. Şıxməmmədov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - Alcalá Rovers 0:2

32e minuut.
Moczygęba onderschept slim de pass. Sarvan speelt de bal door. Daar is Pazderski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazderski geeft de bal voor. Şıxməmmədov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - Alcalá Rovers 0:3

36e minuut.
Sarvan speelt de bal door. Ona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ona met een sublieme pass. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Stübner met de inworp. Criel geeft een lange en hoge pass. Sleeckx kopt de bal weg. Zaderenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaderenko haalt uit met een fantastische trap. Pines verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loiola Team 61%, Alcalá Rovers 39%.
Loiola Team - Alcalá Rovers 0:3

47e minuut.
Barber met de inworp. Sarvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sleeckx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sleeckx krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Weiss is nu in balbezit. Weiss geeft een lange en hoge pass. Sarvan speelt de bal door. Twarowski is nu in balbezit. Twarowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panou heeft problemen om de bal te vangen. Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarowski schiet op doel. Şıxməmmədov bokst de bal weg. Selin heeft problemen om de bal te vangen. Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sarvan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Correa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sleeckx rent richting de bal. Sleeckx met een sublieme pass. Ona heeft problemen om de bal te vangen. Zaderenko rent richting de bal. Zaderenko haalt uit met een fantastische trap. Pines bokst de bal weg.

61e minuut.
Pazderski heeft problemen om de bal te vangen. Pazderski probeert naar een medespeler te passen. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nieto komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pazderski geeft de bal voor. Daar is Twarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Twarowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Twarowski neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Şıxməmmədov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Zaderenko bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen onderschept slim de pass. Sarvan speelt de bal door. Twarowski rent richting de bal. Twarowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Pazderski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ona rent richting de bal. Ona passt de bal zonder na te denken. Moczygęba is nu in balbezit. Moczygęba geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - Alcalá Rovers 0:4

87e minuut.
Panou bereikt de bal nog maar net als eerste. Panou met een sublieme pass. Sarvan probeert naar een medespeler te passen. Twarowski rent richting de bal. Twarowski draait met de bal, schiet en ... Şıxməmmədov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - Alcalá Rovers 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loiola Team 66%, Alcalá Rovers 34%.
Loiola Team - Alcalá Rovers 0:5