Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Many Team alcoyano
Wing5 Tactiek Zidane
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 59.5
average Schieten incredible
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Boutell passt de bal zonder na te denken. Aubert heeft problemen om de bal te vangen. Aubert geeft een hoge lob. Ballesta Vialcho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:1

6e minuut.
Bugarín geeft een hoge lob. Daar is Ballesta Vialcho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabijewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ballesta Vialcho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ballesta Vialcho neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mocanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:2

7e minuut.
Manni met een sublieme pass. Rabijewski rent richting de bal. Rabijewski passt de bal in één keer door. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:3

9e minuut.
Mendes Neto rent richting de bal. Rabijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Boutell verovert de bal door een tackle van achteren. Boutell geeft de bal voor. Ballesta Vialcho krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:4

11e minuut.
Bugarín met een sublieme pass. Olalla rent richting de bal. Olalla passt de bal met de wreef. Jimenez Merlo rent richting de bal. Jimenez Merlo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kehl kopt de bal weg. Boutell probeert naar een medespeler te passen. Ballesta Vialcho is nu in balbezit. Jimenez Merlo is nu in balbezit. Jimenez Merlo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco passt de bal in één keer door. Raita heeft problemen om de bal te vangen. Ballesta Vialcho rent richting de bal. Ballesta Vialcho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:5

19e minuut.
Dziki geeft een hoge lob. Inworp. Olalla met een snelle inworp. Bugarín geeft een lange en hoge pass. Ballesta Vialcho maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Olalla met een sublieme pass. Jimenez Merlo rent richting de bal. Jimenez Merlo schiet op doel. Dziki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mocanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:6

25e minuut.
Olalla geeft een lange en hoge pass. Ballesta Vialcho kopt de bal weg. Jimenez Merlo is nu in balbezit. Jimenez Merlo schiet op doel. Mocanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:7

27e minuut.
Aubert probeert naar een medespeler te passen. Boutell met een sublieme pass. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto onderschept slim de pass. Mendes Neto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:8

28e minuut.
Klungelig pakt Wadyl de bal. Wadyl passt de bal in één keer door. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto rent richting de bal. Mendes Neto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bugarín geeft een lange en hoge pass. Daar is Ballesta Vialcho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta Vialcho onderschept slim de pass. Ballesta Vialcho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:9

30e minuut.
Boutell rent richting de bal. Boutell passt de bal met de wreef. Ballesta Vialcho rent richting de bal. Ballesta Vialcho draait met de bal, schiet en ... Mocanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:10

32e minuut.
Rabijewski geeft een lange en hoge pass. Aubert kopt de bal weg. Boutell is nu in balbezit. Boutell geeft een hoge lob. Ballesta Vialcho krijgt zijn hoofd ertegen. Mocanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mendes Neto rent richting de bal. Mendes Neto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:11

37e minuut.
Wadyl rent richting de bal. Olalla verovert de bal door een tackle van achteren. Olalla passt de bal met de wreef. Jimenez Merlo is nu in balbezit. Jimenez Merlo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mendes Neto rent richting de bal. Mendes Neto geeft een hoge lob. Ballesta Vialcho rent richting de bal. Ballesta Vialcho schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:12

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Rabijewski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boutell zal de hoekschop nemen. Ballesta Vialcho krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Baszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Many Team 84%, alcoyano 16%.
Many Team - alcoyano 0:12

47e minuut.
Wadyl is nu in balbezit. Olalla onderschept slim de pass. Olalla passt de bal zonder na te denken. Boutell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Rapacz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Olalla de bal. Olalla passt de bal zonder na te denken. Ballesta Vialcho is nu in balbezit. Ballesta Vialcho draait met de bal, schiet en ... Mocanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Manni is nu in balbezit. Rapacz onderschept slim de pass. Rapacz speelt de bal door. Jimenez Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Merlo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ballesta Vialcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta Vialcho draait met de bal, schiet en ... Mocanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:13

58e minuut.
Raita rent richting de bal. Jimenez Merlo verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesta Vialcho is nu in balbezit. Ballesta Vialcho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:14

61e minuut.
Olalla geeft een lange en hoge pass. Bugarín speelt de bal door. Ballesta Vialcho is nu in balbezit. Ballesta Vialcho draait met de bal, schiet en ... Mocanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:15

62e minuut.
Boutell met een snelle inworp. Mendes Neto met een sublieme pass. Olalla geeft een lange en hoge pass. Bugarín springt en kopt de bal. Mocanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:16

64e minuut.
Boutell onderschept slim de pass. Boutell speelt de bal door. Ballesta Vialcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta Vialcho draait met de bal, schiet en ... Mocanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:17

67e minuut.
Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalla passt de bal met de wreef. Ballesta Vialcho is nu in balbezit. Jimenez Merlo rent richting de bal. Jimenez Merlo draait met de bal, schiet en ... Mocanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalla passt de bal in één keer door. Daar is Ballesta Vialcho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesta Vialcho schiet op doel. Mocanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:18

71e minuut.
Manni rent richting de bal. Rapacz onderschept slim de pass. Rapacz geeft een lange en hoge pass. Jimenez Merlo rent richting de bal. Jimenez Merlo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:19

73e minuut.
Rapacz onderschept slim de pass. Rapacz met een sublieme pass. Jimenez Merlo is nu in balbezit. Jimenez Merlo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bugarín bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabijewski. Bugarín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boutell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jimenez Merlo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kehl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - alcoyano 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Many Team 78%, alcoyano 22%.
Many Team - alcoyano 0:20