Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Palencia Galifornia Shireh CF
532 a Tactiek 4-3-3 At.O
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
41.5 gemiddelde waardering 61.7
average Schieten outstanding
good Passen excellent
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Čauković geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šventek met de inworp. Buenafuente rent richting de bal. Buenafuente geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Álvarez Figaredo met een harde bal richting middenveld. Šventek kopt de bal weg. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski schiet op doel. Álvarez Figaredo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Galifornia Shireh CF 0:1

11e minuut.
Bosco speelt de bal door. Trung Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hoàng passt de bal zonder na te denken. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Santisteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santisteban probeert naar een medespeler te passen. Siembida rent richting de bal. Charpentier onderschept slim de pass. Charpentier draait met de bal, schiet en ... Álvarez Figaredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Šventek onderschept slim de pass. Šventek speelt de bal door. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Galifornia Shireh CF 0:2

27e minuut.
Buenafuente geeft de bal voor. Béguin kopt de bal weg. Horoszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski schiet op doel. Álvarez Figaredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siembida is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charpentier. Charpentier krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Buenafuente de bal onder controle te krijgen. Buenafuente geeft een hoge lob. Klungelig pakt Santisteban de bal. Charpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charpentier schiet op doel. Álvarez Figaredo bokst de bal weg. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Galifornia Shireh CF 0:3

36e minuut.
Álvarez Figaredo probeert naar een medespeler te passen. Buenafuente kopt de bal weg. Daar is Charpentier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šventek geeft de bal voor. Dunđerski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Charpentier rent richting de bal. Charpentier passt de bal in één keer door. Buenafuente is nu in balbezit. Buenafuente geeft de bal voor. Béguin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Galifornia Shireh CF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 66%, Galifornia Shireh CF 34%.
CD Palencia - Galifornia Shireh CF 0:4

51e minuut.
Pallas verovert de bal door een tackle van achteren. Buenafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenafuente passt de bal met de wreef. Charpentier is nu in balbezit. Charpentier haalt uit met een fantastische trap. Álvarez Figaredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Pérez Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Šventek onderschept slim de pass. Šventek geeft een hoge lob. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... Álvarez Figaredo bokst de bal weg. Buenafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenafuente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Santisteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenafuente verovert de bal door een tackle van achteren. Buenafuente geeft de bal voor. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Buenafuente rent richting de bal. Buenafuente probeert naar een medespeler te passen. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Galifornia Shireh CF 0:5

68e minuut.
Buenafuente passt de bal in één keer door. Dunđerski is nu in balbezit. Siembida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siembida krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Buenafuente geeft de bal voor. Čauković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski onderschept slim de pass. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Trung Hoàng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šventek rent richting de bal. Šventek probeert naar een medespeler te passen. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Charpentier geeft een lange en hoge pass. Dunđerski is nu in balbezit. Čauković onderschept slim de pass. Béguin verovert de bal door een tackle van achteren. Béguin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Santisteban rent richting de bal. Buenafuente onderschept slim de pass. Buenafuente geeft de bal voor. Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski haalt uit met een fantastische trap. Álvarez Figaredo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Béguin rent richting de bal. Béguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Galifornia Shireh CF 0:6

89e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trung Hoàng zal de hoekschop nemen. Béguin probeert de bal met de borst te controleren. Horoszkiewicz rent richting de bal. Béguin verovert de bal door een tackle van achteren. Béguin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 71%, Galifornia Shireh CF 29%.
CD Palencia - Galifornia Shireh CF 0:6