Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omega Alpha F.C. UE GUINARDO
Roda`s 442 Tactiek juvenils
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 49
adequate Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
McKeown is nu in balbezit. Jiménez Asensio verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez Asensio passt de bal met de wreef. Luna Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna Eslava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Schockaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schockaert passt de bal in één keer door. Jiménez Asensio is nu in balbezit. Jiménez Asensio haalt uit met een fantastische trap. Dogas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - UE GUINARDO 0:1

2e minuut.
Brandi speelt de bal door. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Asensio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiménez Asensio krijgt een gele kaart.

11e minuut.
McKeown is nu in balbezit. Guarrotxena verovert de bal door een tackle van achteren. Guarrotxena speelt de bal door. Jiménez Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Asensio haalt uit met een fantastische trap. Dogas bokst de bal weg.

15e minuut.
Wultański kopt de bal weg. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró passt de bal met de wreef. Daar is Luna Eslava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna Eslava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dogas trapt de bal weg. Daar is Guarrotxena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guarrotxena passt de bal in één keer door. Jiménez Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Asensio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Piłat geeft een hoge lob. Vázquez Veiga heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez Asensio rent richting de bal. Jiménez Asensio schiet op doel. Dogas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Schockaert is nu in balbezit. Jiménez Asensio onderschept slim de pass. Jiménez Asensio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - UE GUINARDO 0:2

20e minuut.
Eliasson geeft een hoge lob. Luna Eslava kan de bal niet met de borst controleren. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna Eslava onderschept slim de pass. Luna Eslava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - UE GUINARDO 0:3

21e minuut.
Daar is Jiménez Asensio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vázquez Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Asensio onderschept slim de pass. Jiménez Asensio draait met de bal, schiet en ... Dogas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - UE GUINARDO 0:4

26e minuut.
Duró is nu in balbezit. Duró geeft een lange en hoge pass. Luna Eslava is nu in balbezit. Luna Eslava schiet op doel. Dogas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - UE GUINARDO 0:5

28e minuut.
Wultański geeft de bal voor. Pérez Serer rent richting de bal. Pérez Serer geeft een hoge lob. Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi geeft een hoge lob. Peristi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Serer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Serer geeft een lange en hoge pass. Wultański probeert de bal aan de voet te houden. Luna Eslava is nu in balbezit. Luna Eslava schiet op doel. Dogas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Cachorro kopt de bal weg. Guarrotxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna Eslava draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schockaert de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duró zal de hoekschop nemen. Dogas bokst de bal weg.

44e minuut.
Guarrotxena is nu in balbezit. Guarrotxena passt de bal in één keer door. Luna Eslava is nu in balbezit. Luna Eslava haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guarrotxena krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - UE GUINARDO 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega Alpha F.C. 58%, UE GUINARDO 42%.
Omega Alpha F.C. - UE GUINARDO 0:6

47e minuut.
Duró met een sublieme pass. Vázquez Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Asensio verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez Asensio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - UE GUINARDO 0:7

56e minuut.
Duró onderschept slim de pass. Duró geeft de bal voor. Piłat kopt de bal weg. Schockaert is nu in balbezit. Guarrotxena onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Szreder onderschept slim de pass. Szreder geeft een hoge lob. Luna Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna Eslava schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jiménez Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Asensio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - UE GUINARDO 0:8

66e minuut.
McKeown bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarrotxena onderschept slim de pass. Guarrotxena met een sublieme pass. Klungelig pakt Luna Eslava de bal. Luna Eslava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - UE GUINARDO 0:9

69e minuut.
Imfeld rent richting de bal. Duró verovert de bal door een tackle van achteren. Duró passt de bal met de wreef. Guarrotxena is nu in balbezit. Guarrotxena haalt uit met een fantastische trap. Dogas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Piłat met een sublieme pass. Luna Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna Eslava speelt de bal door. Guarrotxena is nu in balbezit. Guarrotxena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Imfeld is nu in balbezit. Duró verovert de bal door een tackle van achteren. Duró passt de bal zonder na te denken. Jiménez Asensio rent richting de bal. Jiménez Asensio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Guarrotxena passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cachorro de bal. Cachorro geeft de bal voor. Jiménez Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Asensio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Wultański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna Eslava is nu in balbezit. Luna Eslava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - UE GUINARDO 0:10

84e minuut.
Inworp. Piłat met de inworp. Guarrotxena speelt de bal door. Luna Eslava rent richting de bal. Luna Eslava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Piłat bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłat geeft een lange en hoge pass. Schockaert heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez Asensio is nu in balbezit. Jiménez Asensio schiet op doel. Dogas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guarrotxena rent richting de bal. Guarrotxena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega Alpha F.C. 60%, UE GUINARDO 40%.
Omega Alpha F.C. - UE GUINARDO 0:10