Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo Mostoletano Raulinho Seleçao
Aporellos Tactiek A 2ª oe!
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 52.4
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Karakashev geeft de bal voor. Gruborovics is nu in balbezit. Met opzet legt Gökalp zijn tegenspeler op de grond. Gruborovics raakt geblesseerd tijdens het duel. Karakashev komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Raulinho Seleçao 0:1

5e minuut.
Pedrick rent richting de bal. Karakashev verovert de bal door een tackle van achteren. Karakashev passt de bal zonder na te denken. Howie is nu in balbezit. Howie haalt uit met een fantastische trap. Garştea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Navarro García neemt de hoekschop. Howie maakt een snoekduik en kopt de bal. Garştea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Śmigło passt de bal met de wreef. Navarro García probeert naar een medespeler te passen. Karakashev met een sublieme pass. Gruborovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruborovics draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Raulinho Seleçao 0:2

14e minuut.
Gáblík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gogoasă komt het veld opgelopen.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmigło met een snelle inworp. Karakashev is nu in balbezit. Karakashev geeft een lange en hoge pass. Gruborovics krijgt zijn hoofd ertegen. Garştea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Raulinho Seleçao 0:3

18e minuut.
Navarro García passt de bal in één keer door. Gruborovics is nu in balbezit. Gruborovics passt de bal in één keer door. Howie rent richting de bal. Howie haalt uit met een fantastische trap. Garştea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Navarro García heeft problemen om de bal te vangen. Navarro García met een sublieme pass. Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta geeft de bal voor. Gruborovics krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Karakashev met een sublieme pass. Kincses rent richting de bal. Howie onderschept slim de pass. Howie draait met de bal, schiet en ... Garştea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Raulinho Seleçao 0:4

23e minuut.
Lauwers speelt de bal door. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakashev is nu in balbezit. Howie rent richting de bal. Howie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kincses onderschept slim de pass. Kincses geeft een hoge lob. Niejadlik kopt de bal weg. Mikruta is nu in balbezit. Mikruta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Karakashev rent richting de bal. Karakashev geeft de bal voor. Howie is nu in balbezit. Howie schiet op doel. Garştea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Raulinho Seleçao 0:5

42e minuut.
Śmigło is nu in balbezit. Śmigło geeft een hoge lob. Tyczkała kan de bal niet met de borst controleren. Gruborovics is nu in balbezit. Gruborovics draait met de bal, schiet en ... Garştea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Howie kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Garştea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gruborovics controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Raulinho Seleçao 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Mostoletano 78%, Raulinho Seleçao 22%.
Rayo Mostoletano - Raulinho Seleçao 0:6

49e minuut.
Mikruta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Navarro García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro García geeft een hoge lob. Gruborovics rent richting de bal. Gruborovics haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Gökalp geeft een lange en hoge pass. Inworp. Navarro García met een snelle inworp. Karakashev geeft de bal voor. Howie maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pedrick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruborovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruborovics draait met de bal, schiet en ... Garştea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Raulinho Seleçao 0:7

56e minuut.
Pedrick geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikruta met een snelle inworp. Karakashev rent richting de bal. Karakashev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kincses de bal. Gruborovics rent richting de bal. Gruborovics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Raulinho Seleçao 0:8

59e minuut.
Garştea speelt de bal door. Kopacz kopt de bal weg. Karakashev speelt de bal door. Daar is Gruborovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruborovics haalt uit met een fantastische trap. Garştea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Oliver met de inworp. Karakashev rent richting de bal. Karakashev geeft een hoge lob. Navarro García rent richting de bal. Navarro García geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Oliver is nu in balbezit. Karakashev onderschept slim de pass. Karakashev passt de bal met de wreef. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie schiet op doel. Garştea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Pedrick onderschept slim de pass. Pedrick geeft een lange en hoge pass. Inworp. Navarro García met de inworp. Karakashev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Mostoletano 79%, Raulinho Seleçao 21%.
Rayo Mostoletano - Raulinho Seleçao 0:8