Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lligallos F.C. Javiepm
442 meua Tactiek 3-6-1
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
32.4 gemiddelde waardering 53.8
redelijk Schieten solide
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


10e minuut.
Świerczok verovert de bal door een tackle van achteren. Bartrés is nu in balbezit. Bartrés probeert naar een medespeler te passen. Koryzna rent richting de bal. Koryzna haalt uit met een fantastische trap. Riquelme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koryzna rent richting de bal. Koryzna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Javiepm 0:1

15e minuut.
Procopio is nu in balbezit. Grzymała rent richting de bal. Grzymała geeft de bal voor. Llompart heeft problemen om de bal te vangen. Llompart geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Trandafir rent richting de bal. Świerczok onderschept slim de pass. Świerczok speelt de bal door. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Luke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Procopio de bal. Grzymała is nu in balbezit. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Posesos de bal onder controle te krijgen. Posesos speelt de bal door. Bartrés speelt de bal door. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sanmiguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmiguel geeft een hoge lob. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro schiet op doel. Ktenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lligallos F.C. - Javiepm 1:1

37e minuut.
Malbaša verovert de bal door een tackle van achteren. Świerczok verovert de bal door een tackle van achteren. Świerczok probeert naar een medespeler te passen. Bartrés is nu in balbezit. Bartrés schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Javiepm 1:2

40e minuut.
de la Cal speelt de bal door. Procopio heeft problemen om de bal te vangen. de la Cal probeert naar een medespeler te passen. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Javiepm 1:3

45e minuut.
Llompart onderschept slim de pass. Llompart speelt de bal door. Procopio is nu in balbezit. Procopio schiet op doel. Koryzna rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Llonch Andreu komt het veld opgelopen. Selymes komt het veld opgelopen. Posesos neemt de hoekschop. Procopio rent richting de bal. Procopio draait met de bal, schiet en ... Riquelme bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Javiepm 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lligallos F.C. 66%, Javiepm 34%.
Lligallos F.C. - Javiepm 1:4

52e minuut.
Sanmiguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmiguel geeft een lange en hoge pass. Hammel geeft de bal voor. Toktemir rent richting de bal. Toktemir haalt uit met een fantastische trap. Ktenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Malbaša kan de bal niet met de borst controleren. Grzymała met een sublieme pass. Klungelig pakt Miñambres de bal. Procopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Procopio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Llonch Andreu kopt de bal weg. Klungelig pakt Hammel de bal. Koryzna rent richting de bal. Koryzna haalt uit met een fantastische trap. Riquelme probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Javiepm 1:5

71e minuut.
Llompart verovert de bal door een tackle van achteren. Llompart speelt de bal door. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna haalt uit met een fantastische trap. Riquelme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Javiepm 1:6

73e minuut.
Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja geeft een lange en hoge pass. Maneiro rent richting de bal. Maneiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Javiepm 2:6

76e minuut.
Selymes speelt de bal door. Bartrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartrés passt de bal met de wreef. Posesos bereikt de bal nog maar net als eerste. Posesos geeft de bal voor. Paal!

80e minuut.
Buitenspel voor Toktemir. Goede buitenspelval van de verdediging. López Clemente neemt vlug de vrije trap. Koryzna rent richting de bal. Koryzna haalt uit met een fantastische trap. Riquelme probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Javiepm 2:7

81e minuut.
Toktemir passt de bal in één keer door. Grzymała rent richting de bal. Grzymała geeft een hoge lob. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro schiet op doel. Ktenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Grzymała geeft een hoge lob. Buitenspel voor Toktemir. Goede buitenspelval van de verdediging. López Clemente maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Koryzna rent richting de bal. Koryzna draait met de bal, schiet en ... Riquelme bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lligallos F.C. 68%, Javiepm 32%.
Lligallos F.C. - Javiepm 2:7