Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AB f.c. lostreces
jj Tactiek 22024
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 48.5
weak Schieten excellent
weak Passen excellent
average Verdedigen weak


7e minuut.
Klašek probeert naar een medespeler te passen. Tschudi is nu in balbezit. Tschudi geeft een hoge lob. Stegienka krijgt zijn hoofd ertegen. Albacar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tschudi met een sublieme pass. Klungelig pakt Stegienka de bal. Ceará is nu in balbezit. Ceará schiet op doel. Brandão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschudi geeft een lange en hoge pass. Pirtskhalava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tschudi kopt de bal weg. Brandão heeft problemen om de bal te vangen. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AB f.c. - lostreces 0:1

18e minuut.
Tschudi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ceará de bal. Stegienka rent richting de bal. Ceará is nu in balbezit. Ceará schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AB f.c. - lostreces 0:2

28e minuut.
Pirtskhalava verovert de bal door een tackle van achteren. Pirtskhalava geeft een lange en hoge pass. Gil Oteiza met een sublieme pass. Tschudi rent richting de bal. Tschudi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Duda onderschept slim de pass. Duda speelt de bal door. Stegienka rent richting de bal. Stegienka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AB f.c. - lostreces 0:3

31e minuut.
Vásquez rent richting de bal. Vásquez passt de bal zonder na te denken. Mistriotis is nu in balbezit. Stegienka verovert de bal door een tackle van achteren. Stegienka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AB f.c. - lostreces 0:4

33e minuut.
Gil Oteiza kopt de bal weg. Tschudi rent richting de bal. Tschudi geeft een hoge lob. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Albacar trapt de bal weg. Burzawa kopt de bal weg. Stegienka probeert de bal aan de voet te houden. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AB f.c. 81%, lostreces 19%.
AB f.c. - lostreces 0:4

56e minuut.
Ceará passt de bal in één keer door. Stegienka is nu in balbezit. Stegienka geeft een lange en hoge pass. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará draait met de bal, schiet en ... Albacar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ceará geeft de bal voor. Alaña rent richting de bal. Alaña geeft een lange en hoge pass. Tschudi is nu in balbezit. Tschudi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Tschudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tschudi kopt de bal weg. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AB f.c. - lostreces 0:5

66e minuut.
Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez passt de bal in één keer door. Duda is nu in balbezit. Duda geeft een lange en hoge pass. Ceará springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Vásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tschudi geeft een lange en hoge pass. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AB f.c. - lostreces 0:6

71e minuut.
Klašek rent richting de bal. Klašek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brandão de bal. Stegienka is nu in balbezit. Stegienka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AB f.c. - lostreces 0:7

74e minuut.
Klašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klašek geeft een lange en hoge pass. Łęczycki heeft problemen om de bal te vangen. Duda bereikt de bal nog maar net als eerste. Duda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mistriotis rent richting de bal. Tschudi verovert de bal door een tackle van achteren. Tschudi probeert naar een medespeler te passen. Stegienka kan de bal niet met de borst controleren. Stegienka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AB f.c. - lostreces 0:8

83e minuut.
Gil Oteiza rent richting de bal. Gil Oteiza geeft een lange en hoge pass. Alaña rent richting de bal. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AB f.c. - lostreces 0:9

84e minuut.
Tschudi heeft problemen om de bal te vangen. Tschudi geeft de bal voor. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alaña de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AB f.c. 83%, lostreces 17%.
AB f.c. - lostreces 0:9