Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alhaurín de la torre C.F ulubli_lodosa
Normal Tactiek 3 del
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 43.2
poor Schieten excellent
weak Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Espuña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pätz is nu in balbezit. Pätz speelt de bal door. Güiza rent richting de bal. Güiza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:1

3e minuut.
Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Güiza verovert de bal door een tackle van achteren. Cisternas met een sublieme pass. Butteri rent richting de bal. Butteri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:2

7e minuut.
Zamudio is nu in balbezit. Zamudio geeft een lange en hoge pass. Pätz probeert naar een medespeler te passen. Butteri is nu in balbezit. Butteri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:3

10e minuut.
Real is nu in balbezit. Real met een sublieme pass. Espuña geeft de bal voor. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas schiet op doel. Jimenez Merlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butteri is nu in balbezit. Butteri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cisternas heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas schiet op doel. Jimenez Merlo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:4

12e minuut.
Pätz geeft een hoge lob. Cisternas heeft problemen om de bal te vangen. Butteri is nu in balbezit. Cisternas rent richting de bal. Cisternas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:5

13e minuut.
Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pérez Olivero de bal onder controle te krijgen. Butteri is nu in balbezit. Butteri schiet op doel. Jimenez Merlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Zamudio met een harde bal richting middenveld. Espuña kopt de bal weg. Martínez Pujalte heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:6

19e minuut.
Pätz geeft een lange en hoge pass. Butteri springt en kopt de bal. Daar is Pérez Olivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Escartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pätz is nu in balbezit. Pätz speelt de bal door. Butteri rent richting de bal. Butteri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Martínez Pujalte passt de bal in één keer door. Miñambres Pascual rent richting de bal. Cisternas verovert de bal door een tackle van achteren. Cisternas geeft een hoge lob. Güiza springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Mendía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espuña rent richting de bal. Espuña passt de bal in één keer door. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:7

27e minuut.
Pätz heeft problemen om de bal te vangen. Pätz passt de bal met de wreef. Cisternas is nu in balbezit. Güiza is nu in balbezit. Güiza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Martínez Pujalte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pätz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pätz speelt de bal door. Güiza is nu in balbezit. Güiza haalt uit met een fantastische trap. Jimenez Merlo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Olivero is nu in balbezit. Cisternas onderschept slim de pass. Cisternas schiet op doel. Jimenez Merlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:8

35e minuut.
Real probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rossi zal de hoekschop nemen. Butteri rent richting de bal. Butteri draait met de bal, schiet en ... Jimenez Merlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Espuña heeft problemen om de bal te vangen. Espuña geeft een lange en hoge pass. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:9

36e minuut.
Bornes met een sublieme pass. Elvira rent richting de bal. Cisternas onderschept slim de pass. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Jimenez Merlo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:10

38e minuut.
Daar is Elvira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte geeft de bal voor. Butteri is nu in balbezit. Butteri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Mendía is nu in balbezit. Espuña verovert de bal door een tackle van achteren. Espuña met een sublieme pass. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pätz met een sublieme pass. Prášek rent richting de bal. Prášek geeft een hoge lob. Butteri is nu in balbezit. Butteri schiet op doel. Jimenez Merlo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Espuña geeft de bal voor. Real probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas schiet op doel. Jimenez Merlo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:11

45e minuut.
García Pulido komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alhaurín de la torre C.F 89%, ulubli_lodosa 11%.
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:11

48e minuut.
Espuña verovert de bal door een tackle van achteren. Espuña geeft een lange en hoge pass. Güiza kopt de bal weg. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pätz geeft de bal voor. García Pulido kopt de bal weg. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:12

64e minuut.
Pätz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pätz geeft een lange en hoge pass. Daar is Pérez Olivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butteri rent richting de bal. Butteri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butteri is nu in balbezit. Butteri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rossi neemt de hoekschop. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio passt de bal zonder na te denken. Espuña heeft problemen om de bal te vangen. Espuña geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wuijts geeft een hoge lob. Escartín kopt de bal weg. Inworp. Prášek met de inworp. Pätz geeft de bal voor. Jimenez Merlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Pulido rent richting de bal. García Pulido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:13

71e minuut.
García Pulido is nu in balbezit. García Pulido met een sublieme pass. Butteri is nu in balbezit. Butteri schiet op doel. Jimenez Merlo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:14

72e minuut.
Güiza onderschept slim de pass. Güiza geeft de bal voor. Butteri is nu in balbezit. Klungelig pakt Butteri de bal. Butteri haalt uit met een fantastische trap. Jimenez Merlo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Pätz onderschept slim de pass. Inworp. Pätz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rossi speelt de bal door. Pätz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Escartín kopt de bal weg. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri passt de bal in één keer door. García Pulido rent richting de bal. García Pulido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:15

77e minuut.
Rodríguez Alamillos is nu in balbezit. Rodríguez Alamillos geeft de bal voor. Zamudio controleert de bal met de borst. García Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pulido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:16

81e minuut.
Espuña kopt de bal weg. Klungelig pakt Martínez Pujalte de bal. Rossi probeert naar een medespeler te passen. Butteri is nu in balbezit. Butteri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:17

84e minuut.
Espuña onderschept slim de pass. Espuña geeft de bal voor. Butteri kopt de bal weg. García Pulido rent richting de bal. García Pulido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:18

85e minuut.
Pérez Olivero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pätz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Butteri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butteri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Miñambres Pascual is nu in balbezit. Rossi onderschept slim de pass. Rossi probeert naar een medespeler te passen. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alhaurín de la torre C.F 77%, ulubli_lodosa 23%.
Alhaurín de la torre C.F - ulubli_lodosa 0:19