Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UD Salamanca Loros Compton
433 Tactiek LCD
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 52
average Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Tomeljak probeert de bal met de borst te controleren. Tomeljak geeft een lange en hoge pass. González Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:1

4e minuut.
de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima passt de bal met de wreef. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:2

5e minuut.
Bobes speelt de bal door. Daar is Arostegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rico Soto onderschept slim de pass. de Lima is nu in balbezit. de Lima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Álvarez Cudeiro met een harde bal richting middenveld. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner met een sublieme pass. de Lima rent richting de bal. de Lima draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Campuzano kopt de bal weg. Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner speelt de bal door. de Lima rent richting de bal. de Lima haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Voinescu geeft de bal voor. Tomeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeljak passt de bal zonder na te denken. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Tomeljak rent richting de bal. Tomeljak passt de bal in één keer door. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel. Álvarez Cudeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner speelt de bal door. Regueiro speelt de bal door. Rico Soto heeft problemen om de bal te vangen. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Arostegi rent richting de bal. Baumgartner onderschept slim de pass. Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Tomeljak is nu in balbezit. Tomeljak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto schiet op doel. Álvarez Cudeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:3

27e minuut.
Álvarez Cudeiro met een harde bal richting middenveld. Regueiro kopt de bal weg. Baumgartner speelt de bal door. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Regueiro kopt de bal weg. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner passt de bal in één keer door. Tomeljak rent richting de bal. Tomeljak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Baumgartner kopt de bal weg. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro passt de bal zonder na te denken. de Lima rent richting de bal. de Lima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:4

34e minuut.
Tomeljak verovert de bal door een tackle van achteren. Tomeljak passt de bal met de wreef. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel. Álvarez Cudeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:5

43e minuut.
Voinescu kopt de bal weg. Daar is Arostegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumgartner speelt de bal door. de Lima heeft problemen om de bal te vangen. de Lima schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Baumgartner speelt de bal door. de Lima rent richting de bal. de Lima passt de bal met de wreef. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. González Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Salamanca 83%, Loros Compton 17%.
UD Salamanca - Loros Compton 0:5

46e minuut.
Tomeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeljak passt de bal zonder na te denken. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Álvarez Cudeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
de Miguel Bravo kopt de bal weg. Klungelig pakt Baumgartner de bal. Baumgartner speelt de bal door. de Lima is nu in balbezit. de Lima draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. de Lima geeft een lange en hoge pass. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:6

50e minuut.
Regueiro speelt de bal door. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto passt de bal in één keer door. de Lima is nu in balbezit. de Lima schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:7

53e minuut.
Tomeljak is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tomeljak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Lima is nu in balbezit. de Lima haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Voinescu speelt de bal door. Regueiro rent richting de bal. Regueiro met een sublieme pass. Tomeljak heeft problemen om de bal te vangen. Tomeljak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:8

59e minuut.
Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner met een sublieme pass. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima geeft een hoge lob. Lakabeg kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rico Soto de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:9

60e minuut.
Chubukova komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Rico Soto passt de bal zonder na te denken. Tomeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro speelt de bal door. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:10

61e minuut.
Tomeljak onderschept slim de pass. Tomeljak probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:11

64e minuut.
Pereda rent richting de bal. Rico Soto onderschept slim de pass. Rico Soto met een sublieme pass. Chubukova rent richting de bal. Chubukova haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:12

66e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez geeft een lange en hoge pass. Tomeljak kopt de bal weg. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Truteń geeft een hoge lob. Rico Soto rent richting de bal. González Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova onderschept slim de pass. Chubukova haalt uit met een fantastische trap. Álvarez Cudeiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:13

72e minuut.
Álvarez Cudeiro met een sublieme pass. Baumgartner kopt de bal weg. Regueiro met een sublieme pass. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Álvarez Cudeiro probeert naar een medespeler te passen. Núñez met een sublieme pass. Chubukova probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomeljak kan de bal niet met de borst controleren. Tomeljak schiet op doel. Álvarez Cudeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:14

82e minuut.
Pistocchi rent richting de bal. Pistocchi speelt de bal door. Chubukova rent richting de bal. Chubukova haalt uit met een fantastische trap. Álvarez Cudeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:15

84e minuut.
Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto passt de bal zonder na te denken. Chubukova rent richting de bal. Chubukova schiet op doel. Álvarez Cudeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:16

87e minuut.
Tomeljak rent richting de bal. Tomeljak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chubukova de bal. Chubukova haalt uit met een fantastische trap. Álvarez Cudeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:17

89e minuut.
Masciarelli probeert de bal aan de voet te houden. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro passt de bal in één keer door. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Álvarez Cudeiro met een harde bal richting middenveld. Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chubukova de bal. Chubukova geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Loros Compton 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Salamanca 84%, Loros Compton 16%.
UD Salamanca - Loros Compton 0:18