Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Subagh Kriya La Rosales
Primero Tactiek gol
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
7 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 41.8
matig Schieten uitstekend
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Fassold onderschept slim de pass. Fassold speelt de bal door. Podgórny is nu in balbezit. Podgórny draait met de bal, schiet en ... Gorostegui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Subagh Kriya - La Rosales 0:1

6e minuut.
Miala rent richting de bal. Miala passt de bal met de wreef. Carbonari speelt de bal door. Henny rent richting de bal. Henny draait met de bal, schiet en ... Gorostegui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Podgórny rent richting de bal. Pitrescu rent richting de bal. Fassold bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrescu rent richting de bal. Pitrescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hariga passt de bal met de wreef. Burin rent richting de bal. Alfano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hariga neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Hariga rent richting de bal. Hariga draait met de bal, schiet en ... Mazaliauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burin met een snelle inworp. Carbonari controleert de bal met de borst. Wenuray is nu in balbezit. Wenuray draait met de bal, schiet en ... Mazaliauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Fassold verovert de bal door een tackle van achteren. Fassold passt de bal in één keer door. Pitrescu heeft problemen om de bal te vangen. Pitrescu draait met de bal, schiet en ... Gorostegui probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fassold bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny is nu in balbezit. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Corbu de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Gwit de bal. Henny rent richting de bal. Henny schiet op doel. Gorostegui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Subagh Kriya - La Rosales 0:2

37e minuut.
Suff geeft de bal voor. Podgórny probeert de bal aan de voet te houden. Miala speelt de bal door. Fassold heeft problemen om de bal te vangen. Fassold geeft de bal voor. Gorostegui bokst de bal weg.

42e minuut.
Thier geeft de bal voor. Podgórny kopt de bal weg. Daar is Corbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny haalt uit met een fantastische trap. Gorostegui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Subagh Kriya 80%, La Rosales 20%.
Subagh Kriya - La Rosales 0:2

58e minuut.
Carbonari speelt de bal door. Pitrescu rent richting de bal. Pitrescu passt de bal in één keer door. Henny is nu in balbezit. Henny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Carbonari is nu in balbezit. Podgórny is nu in balbezit. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny rent richting de bal. Podgórny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Subagh Kriya - La Rosales 0:3

68e minuut.
Podgórny met een sublieme pass. Klungelig pakt Pitrescu de bal. Audytor rent richting de bal. Pitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pitrescu schiet op doel. Gorostegui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Podgórny rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Subagh Kriya - La Rosales 0:4

74e minuut.
Dumortier neemt vlug de vrije trap. Corbu kopt de bal weg. Hariga speelt de bal door. Librizzi rent richting de bal. Librizzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Thier neemt vlug de vrije trap. Corbu kopt de bal weg. Fassold probeert de bal aan de voet te houden. Pitrescu is nu in balbezit. Pitrescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gwit geeft de bal voor. Inworp. Alfano met een snelle inworp. Henny rent richting de bal. Henny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gwit rent richting de bal. Henny verovert de bal door een tackle van achteren. Henny speelt de bal door. Podgórny rent richting de bal. Podgórny schiet op doel. Gorostegui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Subagh Kriya 62%, La Rosales 38%.
Subagh Kriya - La Rosales 0:4