Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobomaniacos El Poyoteam
Normal Tactiek 4 - 4 - 2
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.7 gemiddelde waardering 45
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Volenszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois verovert de bal door een tackle van achteren. Lőwy verovert de bal door een tackle van achteren. Lőwy schiet op doel. Narosky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:1

4e minuut.
Volenszki verovert de bal door een tackle van achteren. Herojewski rent richting de bal. Herojewski passt de bal in één keer door. Lőwy rent richting de bal. Lőwy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:2

10e minuut.
Dubois rent richting de bal. Casarini verovert de bal door een tackle van achteren. Casarini met een sublieme pass. Klungelig pakt Kefalidis de bal. Kefalidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:3

14e minuut.
Gillespi is nu in balbezit. Baeza verovert de bal door een tackle van achteren. Baeza speelt de bal door. Lőwy heeft problemen om de bal te vangen. Lőwy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:4

17e minuut.
Casarini kopt de bal weg. Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis speelt de bal door. Lőwy rent richting de bal. Lőwy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Hanael bereikt de bal nog maar net als eerste. Volenszki verovert de bal door een tackle van achteren. Volenszki met een sublieme pass. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. Narosky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kefalidis heeft problemen om de bal te vangen. Casarini is nu in balbezit. Casarini probeert naar een medespeler te passen. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. Narosky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:5

28e minuut.
Klungelig pakt Huenchucheo de bal. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza met een sublieme pass. Kefalidis is nu in balbezit. Kefalidis haalt uit met een fantastische trap. Narosky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:6

29e minuut.
Daar is Troya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy met een sublieme pass. Kefalidis rent richting de bal. Kefalidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Van Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Walle speelt de bal door. Volenszki met een sublieme pass. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dubois rent richting de bal. Lőwy verovert de bal door een tackle van achteren. Lőwy met een sublieme pass. Kefalidis is nu in balbezit. Kefalidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Baeza kopt de bal weg. Lőwy is nu in balbezit. Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobomaniacos 75%, El Poyoteam 25%.
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:7

47e minuut.
Casarini rent richting de bal. Casarini passt de bal in één keer door. Herojewski geeft een lange en hoge pass. Kefalidis rent richting de bal. Kefalidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:8

50e minuut.
Kefalidis is nu in balbezit. Kefalidis passt de bal zonder na te denken. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. Narosky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:9

53e minuut.
Lőwy met een sublieme pass. Wyszogrod verovert de bal door een tackle van achteren. Casarini rent richting de bal. Casarini geeft een hoge lob. Lőwy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Volenszki met een snelle inworp. Herojewski met een sublieme pass. Lőwy rent richting de bal. Lőwy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:10

56e minuut.
Herojewski geeft de bal voor. Casarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Casarini probeert naar een medespeler te passen. Lőwy rent richting de bal. Lőwy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kefalidis passt de bal zonder na te denken. Volenszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:11

65e minuut.
Krolo probeert naar een medespeler te passen. Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sarp komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lőwy rent richting de bal. Kefalidis rent richting de bal. Kefalidis passt de bal met de wreef. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:12

70e minuut.
Baeza geeft een lange en hoge pass. Volenszki kopt de bal weg. Lőwy rent richting de bal. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. Narosky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:13

83e minuut.
Mario is nu in balbezit. Casarini verovert de bal door een tackle van achteren. Casarini passt de bal in één keer door. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy schiet op doel. Narosky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Troya heeft problemen om de bal te vangen. Baeza rent richting de bal. Kefalidis speelt de bal door. Klungelig pakt Lőwy de bal. Lőwy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kefalidis heeft problemen om de bal te vangen. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kefalidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefalidis draait met de bal, schiet en ... Narosky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:14

89e minuut.
Subandri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Casarini de bal onder controle te krijgen. Casarini geeft een hoge lob. Lőwy rent richting de bal. Lőwy draait met de bal, schiet en ... Narosky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobomaniacos 70%, El Poyoteam 30%.
Lobomaniacos - El Poyoteam 0:15