Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Altrinchan Chronus
NedStone Tactiek classica
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 62.1
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski passt de bal in één keer door. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sánchez Benítez is nu in balbezit. Sánchez Benítez passt de bal zonder na te denken. Makriev is nu in balbezit. Tarnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tarnowski schiet op doel. Trojanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Nedev bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fioravanzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Przyjemski krijgt zijn hoofd ertegen. Pełkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Denoth met een sublieme pass. Starkauskas is nu in balbezit. Starkauskas passt de bal met de wreef. Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - Chronus 0:1

27e minuut.
Starkauskas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pojar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar probeert naar een medespeler te passen. Tarnowski is nu in balbezit. Tarnowski draait met de bal, schiet en ... Trojanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bellingham speelt de bal door. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib probeert naar een medespeler te passen. Przyjemski rent richting de bal. Przyjemski draait met de bal, schiet en ... Pełkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fioravanzo met de inworp. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham geeft de bal voor. Przyjemski kan de bal niet met de borst controleren. Pełkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Przyjemski is nu in balbezit. Przyjemski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Altrinchan - Chronus 1:1

33e minuut.
Klungelig pakt Bellingham de bal. Bellingham speelt de bal door. Taras is nu in balbezit. Taras geeft de bal voor. Przyjemski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Denoth geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fioravanzo met een snelle inworp. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tarnowski kopt de bal weg. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bas. Pojar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

37e minuut.
Taras probeert de bal aan de voet te houden. Starkauskas speelt de bal door. Tarnowski rent richting de bal. Tarnowski haalt uit met een fantastische trap. Trojanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - Chronus 1:2

39e minuut.
Taras is nu in balbezit. Taras geeft de bal voor. Daar is Nedev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyjemski rent richting de bal. Przyjemski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Altrinchan - Chronus 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrinchan 58%, Chronus 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Altrinchan - Chronus 2:2

46e minuut.
Sánchez Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Benítez passt de bal zonder na te denken. Makriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tarnowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pons rent richting de bal. Pons draait met de bal, schiet en ... Trojanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - Chronus 2:3

57e minuut.
Denoth probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Benítez met een sublieme pass. Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski draait met de bal, schiet en ... Trojanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - Chronus 2:4

59e minuut.
Pojar is nu in balbezit. Capote tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pojar raakt geblesseerd tijdens het duel. Tarnowski met een snel genomen vrije trap. Daar is Pons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capote rent richting de bal. Pons onderschept slim de pass. Pons draait met de bal, schiet en ... Trojanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - Chronus 2:5

63e minuut.
Denoth geeft een hoge lob. Pons kopt de bal weg. Taras heeft problemen om de bal te vangen. Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Sánchez Benítez heeft problemen om de bal te vangen. Denoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Denoth passt de bal in één keer door. Tarnowski heeft problemen om de bal te vangen. Tarnowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Capote probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Starkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkauskas passt de bal in één keer door. Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski schiet op doel. Trojanowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - Chronus 2:6

75e minuut.
Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. Osa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Taras de bal onder controle te krijgen. Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fioravanzo kopt de bal weg. Capote rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Benítez. Capote raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrinchan 66%, Chronus 34%.
Altrinchan - Chronus 2:6