Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voltaço FC Estagiários do Rio
Mega-45 Tactiek Cerie Se 4-2-2-2
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 60.7
adequate Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen good


4e minuut.
Gringo geeft een lange en hoge pass. Amarante kopt de bal weg. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer geeft een hoge lob. Eldeviren is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pimpão verovert de bal door een tackle van achteren. Pimpão geeft de bal voor. Naves kopt de bal weg. Eldeviren rent richting de bal. Eldeviren haalt uit met een fantastische trap. Haeser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Rabelo is nu in balbezit. Rabelo speelt de bal door. Pimpão rent richting de bal. Pimpão geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gringo de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gringo geeft een lange en hoge pass. Cuzino probeert de bal met de borst te controleren. Cuzino geeft een hoge lob. Eldeviren springt en kopt de bal. Haeser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Estagiários do Rio 0:1

13e minuut.
Amarante heeft problemen om de bal te vangen. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo passt de bal in één keer door. Eldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldeviren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kapusta trapt de bal weg. D`Heer kopt de bal weg. Eldeviren rent richting de bal. Eldeviren haalt uit met een fantastische trap. Haeser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Naves is nu in balbezit. Naves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Estagiários do Rio 0:2

29e minuut.
Rabelo passt de bal in één keer door. Eldeviren is nu in balbezit. Eldeviren passt de bal met de wreef. Naves rent richting de bal. Naves draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Estagiários do Rio 0:3

41e minuut.
Santiago geeft een lange en hoge pass. Dimitrescu kopt de bal weg. Skirło met een sublieme pass. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço FC 63%, Estagiários do Rio 37%.
Voltaço FC - Estagiários do Rio 0:3

47e minuut.
Cuzino rent richting de bal. Cuzino geeft een hoge lob. Gringo is nu in balbezit. Eldeviren onderschept slim de pass. Eldeviren draait met de bal, schiet en ... Haeser bokst de bal weg.

52e minuut.
Galhardo is nu in balbezit. Eldeviren onderschept slim de pass. Eldeviren probeert naar een medespeler te passen. Naves heeft problemen om de bal te vangen. Naves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
D`Heer probeert naar een medespeler te passen. Eldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldeviren passt de bal in één keer door. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pimpão passt de bal met de wreef. Naves is nu in balbezit. Naves passt de bal in één keer door. Eldeviren heeft problemen om de bal te vangen. Eldeviren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Mendonça met de inworp. Pimpão met een sublieme pass. Eldeviren rent richting de bal. Eldeviren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Skirło onderschept slim de pass. Skirło geeft een lange en hoge pass. Eldeviren kopt de bal weg. Naves rent richting de bal. Naves schiet op doel. Haeser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Estagiários do Rio 0:4

64e minuut.
Klungelig pakt Khoury de bal. Khoury probeert naar een medespeler te passen. Galhardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galhardo passt de bal met de wreef. Santiago geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Cuzino is nu in balbezit. Cuzino passt de bal met de wreef. Naves rent richting de bal. Naves draait met de bal, schiet en ... Haeser maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Pimpão met een snelle inworp. Mendonça rent richting de bal. Mendonça passt de bal met de wreef. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amarante de bal. Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte schiet op doel. Kapusta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante draait met de bal, schiet en ... Kapusta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Estagiários do Rio 1:4

89e minuut.
Mendonça zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pimpão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimpão passt de bal met de wreef. Eldeviren rent richting de bal. Eldeviren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Estagiários do Rio 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço FC 61%, Estagiários do Rio 39%.
Voltaço FC - Estagiários do Rio 1:5