Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RFC Liègeois 04 pepper
Normal Tactiek jo3223
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.8 gemiddelde waardering 59.2
good Schieten good
average Passen formidable
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Bocanegra passt de bal met de wreef. Avdeev is nu in balbezit. Avdeev passt de bal met de wreef. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Turanoğlu geeft de bal voor. Boldurescu kopt de bal weg. Wollaert heeft problemen om de bal te vangen. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Bocanegra probeert naar een medespeler te passen. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu is nu in balbezit. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu speelt de bal door. De Waele-De Guchtenaere is nu in balbezit. Wollaert verovert de bal door een tackle van achteren. Wollaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Boulard trapt de bal weg van het doel. Pilarz kopt de bal weg. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu schiet op doel. Kałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kałek is nu in balbezit. De Waele-De Guchtenaere rent richting de bal. Kałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałek schiet op doel. Boulard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - pepper 0:1

35e minuut.
Bocanegra met een sublieme pass. Boldurescu heeft problemen om de bal te vangen. Boldurescu passt de bal met de wreef. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zakos passt de bal met de wreef. Daar is Gheltiere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarz is nu in balbezit. Gheltiere verovert de bal door een tackle van achteren. Gheltiere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Liègeois 04 65%, pepper 35%.
RFC Liègeois 04 - pepper 0:1

49e minuut.
De Waele-De Guchtenaere geeft de bal voor. Turanoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra geeft de bal voor. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - pepper 0:2

55e minuut.
Căruţaşu speelt de bal door. Gheltiere is nu in balbezit. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert rent richting de bal. Wollaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bocanegra met een sublieme pass. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu passt de bal met de wreef. Wollaert rent richting de bal. Wollaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Book is nu in balbezit. Book met een sublieme pass. Avdeev speelt de bal door. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ... Boulard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Vannorti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocanegra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wollaert rent richting de bal. Wollaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Book probeert naar een medespeler te passen. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waele-De Guchtenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert verovert de bal door een tackle van achteren. Wollaert geeft de bal voor. Paal!

75e minuut.
Book geeft een lange en hoge pass. Wollaert kopt de bal weg. Klungelig pakt Pintér de bal. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - pepper 0:3

80e minuut.
Kokoska probeert de bal met de borst te controleren. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra probeert naar een medespeler te passen. Wollaert rent richting de bal. Wollaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Avdeev verovert de bal door een tackle van achteren. Avdeev geeft een lange en hoge pass. Boldurescu rent richting de bal. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Liègeois 04 64%, pepper 36%.
RFC Liègeois 04 - pepper 0:3