Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alluzion HO Veltem
Labiteadudul Tactiek mid
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 50.9
very good Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Vučković rent richting de bal. Chadli onderschept slim de pass. Stańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden onderschept slim de pass. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... Rotariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - HO Veltem 0:1

4e minuut.
Ambrocii verovert de bal door een tackle van achteren. Rotariu speelt de bal door. Wellens kopt de bal weg. Chadli is nu in balbezit. Chadli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Huckerby verovert de bal door een tackle van achteren. Huckerby geeft een lange en hoge pass. Bruckmann kopt de bal weg. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Argoitia rent richting de bal. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa passt de bal zonder na te denken. Argoitia is nu in balbezit. Argoitia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hacıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Argoitia rent richting de bal. Argoitia passt de bal in één keer door. Nieziemski is nu in balbezit. Nieziemski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Walem maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Walem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Walem trapt de bal weg. Ambrocii kopt de bal weg. Vučković is nu in balbezit. Vanderheyden onderschept slim de pass. Vanderheyden schiet op doel. Rotariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Argoitia rent richting de bal. Argoitia speelt de bal door. Nieziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieziemski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sack onderschept slim de pass. Sack probeert naar een medespeler te passen. Vučković is nu in balbezit. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap. Rotariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alluzion 50%, HO Veltem 50%.
Alluzion - HO Veltem 0:1

49e minuut.
Vučković bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrocii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap. Rotariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - HO Veltem 0:2

54e minuut.
Ryckeghem onderschept slim de pass. Ryckeghem geeft een lange en hoge pass. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden schiet op doel. Rotariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - HO Veltem 0:3

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nieziemski stond buitenspel. Ryckeghem neemt vlug de vrije trap. Vučković bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Chadli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Coomans met een sublieme pass. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa passt de bal zonder na te denken. Argoitia is nu in balbezit. Argoitia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Meerbergen verovert de bal door een tackle van achteren. Meerbergen geeft een hoge lob. Ambrocii rent richting de bal. Ambrocii schiet op doel. Rotariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - HO Veltem 0:4

79e minuut.
Chadli rent richting de bal. Vučković is nu in balbezit. Chadli onderschept slim de pass. Chadli schiet op doel. Rotariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wellens geeft een hoge lob. Rotariu met een sublieme pass. Ulacia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nieziemski de bal. Nieziemski schiet op doel. Walem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Duvieusart de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alluzion 55%, HO Veltem 45%.
Alluzion - HO Veltem 0:4