Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIEGE RFC tipo ouw mannen
Attack Tactiek 442 wim
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 53.9
weak Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Daar is Turba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutlamış begaat een overtreding. Turba raakt geblesseerd tijdens het duel. Turba met een snel genomen vrije trap. Worst bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgers verovert de bal door een tackle van achteren. Burgers schiet op doel. Vlaisavljević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Występski speelt de bal door. Burgers speelt de bal door. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela draait met de bal, schiet en ... Vlaisavljević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - tipo ouw mannen 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacobsen Bolvig geeft de bal voor. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela draait met de bal, schiet en ... Vlaisavljević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Turba passt de bal zonder na te denken. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela probeert naar een medespeler te passen. Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Neubeck heeft problemen om de bal te vangen. Kutlamış rent richting de bal. Neubeck begaat een overtreding. Neubeck krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski passt de bal met de wreef. Burgers met een sublieme pass. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Występski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Występski met een sublieme pass. Burgers is nu in balbezit. Burgers draait met de bal, schiet en ... Vlaisavljević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - tipo ouw mannen 0:2

36e minuut.
Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela rent richting de bal. Daar is Chmela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmela haalt uit met een fantastische trap. Vlaisavljević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - tipo ouw mannen 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIEGE RFC 66%, tipo ouw mannen 34%.
LIEGE RFC - tipo ouw mannen 0:3

48e minuut.
Jacobsen Bolvig kopt de bal weg. Burgers is nu in balbezit. Burgers passt de bal zonder na te denken. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap. Petriş heeft problemen om de bal te vangen. Burgers rent richting de bal. Burgers haalt uit met een fantastische trap. Vlaisavljević bokst de bal weg.

73e minuut.
Georgeson speelt de bal door. Jacobsen Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobsen Bolvig geeft een lange en hoge pass. Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgers draait met de bal, schiet en ... Vlaisavljević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Wala passt de bal met de wreef. Evans rent richting de bal. Evans probeert naar een medespeler te passen. Burgers rent richting de bal. Burgers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Strojek met een sublieme pass. Georgeson geeft de bal voor. Chmela is nu in balbezit. Chmela passt de bal zonder na te denken. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIEGE RFC 69%, tipo ouw mannen 31%.
LIEGE RFC - tipo ouw mannen 0:3