Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starfield City FC Groenruggen
433-holding Tactiek someD
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 36.9
weak Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


5e minuut.
Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde met een sublieme pass. Cloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloet schiet op doel. Dutrieux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starfield City - FC Groenruggen 0:1

12e minuut.
Ishoven is nu in balbezit. Lawaree verovert de bal door een tackle van achteren. Lawaree geeft een lange en hoge pass. Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde draait met de bal, schiet en ... Dutrieux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Van Hal onderschept slim de pass. Van Hal geeft de bal voor. Degryse heeft problemen om de bal te vangen. Van de Velde rent richting de bal. Van de Velde schiet op doel. Dutrieux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cloet is nu in balbezit. Cloet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starfield City - FC Groenruggen 0:2

22e minuut.
Beeckman kopt de bal weg. Van Kampen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cloet rent richting de bal. Cloet draait met de bal, schiet en ... Dutrieux werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Briët geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francq met een snelle inworp. Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Van de Velde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volders bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde onderschept slim de pass. Cloet rent richting de bal. Cloet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dutrieux speelt de bal door. Beeckman kopt de bal weg. Devuyst heeft problemen om de bal te vangen. Cloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Van Den Durpel verovert de bal door een tackle van achteren. Francq speelt de bal door. Degryse bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloet verovert de bal door een tackle van achteren. Cloet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Van de Velde passt de bal met de wreef. Francq is nu in balbezit. Volders begaat een overtreding. Francq is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Francq komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Volders passt de bal met de wreef. Gołaszewski probeert naar een medespeler te passen. Francq speelt de bal door. Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starfield City 76%, FC Groenruggen 24%.
Starfield City - FC Groenruggen 0:2

47e minuut.
Van de Velde is nu in balbezit. Van de Velde geeft de bal voor. Devuyst heeft problemen om de bal te vangen. Cloet is nu in balbezit. Cloet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lawaree probeert naar een medespeler te passen. Beeckman is nu in balbezit. Beeckman probeert naar een medespeler te passen. Cloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Van Kampen geeft een lange en hoge pass. Peers controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lawaree neemt vlug de vrije trap. Cloet is nu in balbezit. Cloet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Volders rent richting de bal. Cloet verovert de bal door een tackle van achteren. Servranckx is nu in balbezit. Cloet rent richting de bal. Cloet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ponsaerts komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Van Den Durpel speelt de bal door. Francq is nu in balbezit. Francq met een sublieme pass. Servranckx rent richting de bal. Servranckx passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Volders bereikt de bal nog maar net als eerste. Servranckx verovert de bal door een tackle van achteren. Servranckx met een sublieme pass. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. Dutrieux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Gołaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaszewski geeft een hoge lob. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starfield City - FC Groenruggen 0:3

75e minuut.
Daar is Ponsaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponsaerts passt de bal in één keer door. Van de Velde is nu in balbezit. Van de Velde haalt uit met een fantastische trap. Dutrieux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starfield City - FC Groenruggen 0:4

76e minuut.
Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peers. Ponsaerts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lawaree zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ponsaerts springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Degryse trapt de bal weg. Beeckman kopt de bal weg. Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starfield City - FC Groenruggen 0:5

85e minuut.
Beeckman bereikt de bal nog maar net als eerste. Beeckman probeert naar een medespeler te passen. Degryse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. Dutrieux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starfield City - FC Groenruggen 0:6

86e minuut.
Peers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts is nu in balbezit. Dockx rent richting de bal. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lawaree verovert de bal door een tackle van achteren. Lawaree met een sublieme pass. Van de Velde rent richting de bal. Van de Velde passt de bal met de wreef. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Starfield City - FC Groenruggen 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starfield City 78%, FC Groenruggen 22%.
Starfield City - FC Groenruggen 0:7