Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAA GENT heilige
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 51.5
slecht Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Caneghem passt de bal met de wreef. Dieleman rent richting de bal. Dieleman passt de bal in één keer door. Daar is Antiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jaspers de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:1

4e minuut.
Antiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Antiman passt de bal zonder na te denken. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybas schiet op doel. Moors werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:2

5e minuut.
Salaerts raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quintelier komt het veld opgelopen.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintelier met een snelle inworp. Jaspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybas verovert de bal door een tackle van achteren. Dybas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Desoete kopt de bal weg. Foriers heeft problemen om de bal te vangen. Antiman is nu in balbezit. Antiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:3

7e minuut.
Caneghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieleman is nu in balbezit. Dieleman passt de bal met de wreef. Dybas rent richting de bal. Dybas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Jaspers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieleman is nu in balbezit. Dieleman passt de bal met de wreef. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Quintelier onderschept slim de pass. Quintelier geeft een lange en hoge pass. Dieleman kopt de bal weg. Antiman rent richting de bal. Antiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dybas onderschept slim de pass. Dybas met een sublieme pass. Antiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Antiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:4

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Maertens de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uzan zal de hoekschop nemen. Dybas probeert de bal met de borst te controleren. Dybas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antiman is nu in balbezit. Antiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:5

25e minuut.
Dieleman is nu in balbezit. Jaspers rent richting de bal. Dieleman onderschept slim de pass. Dieleman haalt uit met een fantastische trap. Maertens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uzan zal de hoekschop nemen. Daar is Dieleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybas is nu in balbezit. Dybas schiet op doel. Moors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Uzan probeert naar een medespeler te passen. Dieleman rent richting de bal. Dieleman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dybas de bal. Dybas draait met de bal, schiet en ... Moors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Maertens geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antiman is nu in balbezit. Antiman schiet op doel. Moors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:6

32e minuut.
Tselykh kopt de bal weg. Uzan is nu in balbezit. Uzan geeft de bal voor. Dybas maakt een snoekduik en kopt de bal. Desoete heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:7

37e minuut.
Jaspers kan de bal niet met de borst controleren. Dieleman rent richting de bal. Dieleman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dybas de bal. Dybas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stavrevski rent richting de bal. Stavrevski geeft een lange en hoge pass. Antiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Antiman schiet op doel. Moors maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jaspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieleman onderschept slim de pass. Dieleman probeert naar een medespeler te passen. Antiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Antiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:8

43e minuut.
Kamieniarz is nu in balbezit. Stavrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrevski geeft een hoge lob. Antiman is nu in balbezit. Antiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAA GENT 83%, heilige 17%.
KAA GENT - heilige 0:9

49e minuut.
Uzan met de inworp. Tselykh is nu in balbezit. Uzan geeft een hoge lob. Dybas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dybas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:10

50e minuut.
Antiman probeert naar een medespeler te passen. Stavrevski is nu in balbezit. Stavrevski probeert naar een medespeler te passen. Antiman rent richting de bal. Antiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:11

53e minuut.
Klungelig pakt Stavrevski de bal. Stavrevski geeft een lange en hoge pass. Coupé heeft problemen om de bal te vangen. Antiman rent richting de bal. Antiman geeft een lange en hoge pass. Moors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:12

58e minuut.
Van Schepdael is nu in balbezit. Kamieniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Kamieniarz geeft een lange en hoge pass. Dybas heeft problemen om de bal te vangen. Dybas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Coupé bereikt de bal nog maar net als eerste. Antiman verovert de bal door een tackle van achteren. Antiman met een sublieme pass. Dybas rent richting de bal. Dybas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dybas is nu in balbezit. Dybas passt de bal in één keer door. Antiman is nu in balbezit. Antiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:13

66e minuut.
Foriers geeft de bal voor. Van Schepdael kopt de bal weg. Dybas rent richting de bal. Daar is Dybas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybas draait met de bal, schiet en ... Moors kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uzan zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Desoete de bal. Dybas rent richting de bal. Dybas haalt uit met een fantastische trap. Moors bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:14

70e minuut.
Tempowski kopt de bal weg. Dieleman rent richting de bal. Dieleman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Antiman de bal. Antiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:15

71e minuut.
Diependael is nu in balbezit. Uzan onderschept slim de pass. Uzan geeft een lange en hoge pass. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dieleman passt de bal zonder na te denken. Antiman rent richting de bal. Dybas rent richting de bal. Dybas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:16

75e minuut.
Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antiman is nu in balbezit. Dieleman is nu in balbezit. Dieleman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:17

77e minuut.
Uzan probeert naar een medespeler te passen. Dieleman rent richting de bal. Dieleman geeft een hoge lob. Dybas is nu in balbezit. Dybas haalt uit met een fantastische trap. Moors kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Antiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:18

78e minuut.
Dieleman is nu in balbezit. Van Schepdael speelt de bal door. Dybas is nu in balbezit. Dybas draait met de bal, schiet en ... Moors maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:19

80e minuut.
Dieleman rent richting de bal. Dieleman passt de bal zonder na te denken. Antiman rent richting de bal. Antiman schiet op doel. Moors werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:20

82e minuut.
Caneghem rent richting de bal. Dieleman onderschept slim de pass. Dieleman probeert naar een medespeler te passen. Antiman rent richting de bal. Antiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moors trapt de bal weg. Dieleman kopt de bal weg. Dybas controleert de bal met de borst. Dybas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:21

84e minuut.
Dybas is nu in balbezit. Quintelier verovert de bal door een tackle van achteren. Quintelier speelt de bal door. Dieleman is nu in balbezit. Dieleman schiet op doel. Moors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:22

85e minuut.
Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael passt de bal zonder na te denken. Daar is Quintelier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:23

87e minuut.
Stavrevski kan de bal niet met de borst controleren. Dybas is nu in balbezit. Stavrevski geeft een lange en hoge pass. Antiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Antiman haalt uit met een fantastische trap. Moors bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:24

88e minuut.
Coupé rent richting de bal. Uzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzan geeft een lange en hoge pass. Dybas is nu in balbezit. Dybas schiet op doel. Moors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dybas rent richting de bal. Dybas schiet op doel. Moors probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - heilige 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAA GENT 87%, heilige 13%.
KAA GENT - heilige 0:25