Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KMSK Eksaarde Drunken Elephants
Normal Tactiek SEZ hgh
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 55.5
slecht Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Brigato kopt de bal weg. Verkin is nu in balbezit. Verkin passt de bal in één keer door. Brigato rent richting de bal. Brigato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:1

4e minuut.
Applebottom verovert de bal door een tackle van achteren. Applebottom met een sublieme pass. Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin onderschept slim de pass. Verkin draait met de bal, schiet en ... Van de Wiele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van de Wiele speelt de bal door. Cetina heeft problemen om de bal te vangen. Applebottom rent richting de bal. Applebottom geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wellens is nu in balbezit. Wellens geeft een lange en hoge pass. Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin verovert de bal door een tackle van achteren. Verkin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brigato bereikt de bal nog maar net als eerste. Brigato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:2

9e minuut.
Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Doll onderschept slim de pass. Dagerlund verovert de bal door een tackle van achteren. Dagerlund geeft de bal voor. Brigato maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

11e minuut.
Applebottom is nu in balbezit. Applebottom passt de bal in één keer door. Doll rent richting de bal. Verkin onderschept slim de pass. Verkin draait met de bal, schiet en ... Van de Wiele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brigato is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:3

14e minuut.
Wellens verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens speelt de bal door. Brigato met een sublieme pass. Verkin is nu in balbezit. Verkin draait met de bal, schiet en ... Van de Wiele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Cetina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetina geeft een lange en hoge pass. Daar is Demot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brigato is nu in balbezit. Brigato haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:4

16e minuut.
Wellens geeft een hoge lob. Daar is Brigato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin draait met de bal, schiet en ... Van de Wiele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:5

17e minuut.
Sonderveld rent richting de bal. Verkin verovert de bal door een tackle van achteren. Berghmans rent richting de bal. Brigato onderschept slim de pass. Brigato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:6

21e minuut.
Verkin passt de bal met de wreef. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund passt de bal met de wreef. Brigato is nu in balbezit. Brigato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:7

23e minuut.
Doll is nu in balbezit. Brigato onderschept slim de pass. Brigato probeert naar een medespeler te passen. Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:8

27e minuut.
Dagerlund geeft een hoge lob. Verkin kopt de bal weg. Brigato controleert de bal met de borst. Brigato schiet op doel. Van de Wiele probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Auwerx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund onderschept slim de pass. Dagerlund met een sublieme pass. Daar is Brigato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brigato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Verkaemer de bal. Dantschotter met een sublieme pass. Dagerlund kopt de bal weg. Verkin rent richting de bal. Verkin haalt uit met een fantastische trap. Van de Wiele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Dagerlund met een snelle inworp. Applebottom speelt de bal door. Verkin rent richting de bal. Verkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:9

37e minuut.
Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund schiet op doel. Klungelig pakt Demot de bal. Verkin rent richting de bal. Verkin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:10

40e minuut.
Brigato schiet op doel. Demot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin schiet op doel. Van de Wiele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:11

44e minuut.
Dagerlund verovert de bal door een tackle van achteren. Dagerlund geeft een hoge lob. Brigato kopt de bal weg. Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund geeft de bal voor. Brigato kopt de bal weg. Klungelig pakt Verkin de bal. Verkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMSK Eksaarde 75%, Drunken Elephants 25%.
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:11

47e minuut.
Applebottom rent richting de bal. Auwerx begaat een overtreding. Applebottom is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Applebottom zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Verkin rent richting de bal. Verkin haalt uit met een fantastische trap. Van de Wiele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:12

49e minuut.
Brigato is nu in balbezit. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund speelt de bal door. Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:13

54e minuut.
Wellens rent richting de bal. Wellens passt de bal met de wreef. Dagerlund met een sublieme pass. Brigato bereikt de bal nog maar net als eerste. Brigato draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Verkin geeft een hoge lob. Dagerlund kan de bal niet met de borst controleren. Dagerlund passt de bal met de wreef. Brigato bereikt de bal nog maar net als eerste. Brigato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Van de Wiele trapt de bal weg van het doel. Dagerlund kopt de bal weg. Brigato heeft problemen om de bal te vangen. Brigato schiet op doel. Van de Wiele probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dagerlund passt de bal met de wreef. Applebottom met een sublieme pass. Verkin rent richting de bal. Verkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:14

59e minuut.
Brigato passt de bal in één keer door. Verkin rent richting de bal. Daar is Brigato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Wellens passt de bal zonder na te denken. Applebottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Applebottom met een sublieme pass. Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Demot geeft de bal voor. Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea probeert naar een medespeler te passen. Brigato rent richting de bal. Brigato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:15

66e minuut.
Dagerlund is nu in balbezit. Brigato rent richting de bal. Dagerlund rent richting de bal. Brigato is nu in balbezit. Brigato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:16

68e minuut.
Verkaemer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund geeft een lange en hoge pass. Brigato maakt een snoekduik en kopt de bal. Van de Wiele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:17

70e minuut.
Sonderveld is nu in balbezit. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund passt de bal in één keer door. Verkin is nu in balbezit. Verkin draait met de bal, schiet en ... Van de Wiele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De Martelaar kan de bal niet met de borst controleren. Verkaemer is nu in balbezit. De Martelaar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Martelaar krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Dagerlund controleert de bal met de borst. Dagerlund geeft een hoge lob. Brigato kopt de bal weg. Verkin rent richting de bal. Verkin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Verkaemer met een sublieme pass. Applebottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Applebottom probeert naar een medespeler te passen. Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brigato bereikt de bal nog maar net als eerste. Brigato haalt uit met een fantastische trap. Van de Wiele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:18

79e minuut.
Van Walle probeert naar een medespeler te passen. Ţirtea is nu in balbezit. Wellens geeft een hoge lob. Brigato bereikt de bal nog maar net als eerste. Brigato schiet op doel. Van de Wiele bokst de bal weg.

82e minuut.
Klungelig pakt Dagerlund de bal. Dagerlund geeft een lange en hoge pass. Brigato bereikt de bal nog maar net als eerste. Brigato draait met de bal, schiet en ... Van de Wiele werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Verkin rent richting de bal. Verkin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Applebottom probeert naar een medespeler te passen. Dagerlund met een sublieme pass. Verkin kan de bal niet met de borst controleren. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cetina onderschept slim de pass. Cetina geeft een hoge lob. Daar is Eben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verkin rent richting de bal. Verkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Van de Wiele trapt de bal weg van het doel. Dagerlund speelt de bal door. Brigato rent richting de bal. Brigato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMSK Eksaarde 87%, Drunken Elephants 13%.
KMSK Eksaarde - Drunken Elephants 0:19