Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karasu Spor Kulübü H.BEŞİKTAŞ
Normal Tactiek deneme
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 63.8
weak Schieten excellent
weak Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Di Niro onderschept slim de pass. Nikolaou is nu in balbezit. Zdjelar is nu in balbezit. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou speelt de bal door. Zdjelar heeft problemen om de bal te vangen. Zdjelar draait met de bal, schiet en ... Yalovalılar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:1

4e minuut.
Di Niro met een snelle inworp. Yakupoğlu met een sublieme pass. Isar speelt de bal door. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kağıtçı kopt de bal weg. Canev speelt de bal door. Di Niro speelt de bal door. Klungelig pakt Zdjelar de bal. Zdjelar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:2

12e minuut.
Di Niro is nu in balbezit. Di Niro speelt de bal door. Zanesco met een sublieme pass. Zdjelar is nu in balbezit. Zdjelar schiet op doel. Yalovalılar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:3

16e minuut.
Graaf rent richting de bal. Graaf passt de bal met de wreef. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... Yalovalılar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:4

21e minuut.
Hende verovert de bal door een tackle van achteren. Hende speelt de bal door. Graaf met een sublieme pass. Zdjelar rent richting de bal. Zdjelar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:5

22e minuut.
Yakupoğlu speelt de bal door. Türkeroğlu rent richting de bal. Zdjelar onderschept slim de pass. Daar is Zdjelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdjelar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Nikolaou de bal. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... Yalovalılar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Derelioğlu trapt de bal weg. Isar speelt de bal door. Zdjelar is nu in balbezit. Zanesco is nu in balbezit. Zanesco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yalovalılar trapt de bal weg. Hende kopt de bal weg. Zdjelar rent richting de bal. Zdjelar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Graaf heeft problemen om de bal te vangen. Graaf met een sublieme pass. Zdjelar rent richting de bal. Zdjelar draait met de bal, schiet en ... Yalovalılar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:6

27e minuut.
Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek geeft de bal voor. Zdjelar kopt de bal weg. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou probeert naar een medespeler te passen. Zdjelar is nu in balbezit. Zdjelar schiet op doel. Derelioğlu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Graaf passt de bal zonder na te denken. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar probeert naar een medespeler te passen. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... Yalovalılar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yalovalılar speelt de bal door. Hende kopt de bal weg. Zdjelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Isar kopt de bal weg. Nikolaou rent richting de bal. Di Niro geeft een hoge lob. Zdjelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:7

33e minuut.
Şenses passt de bal met de wreef. Yakupoğlu is nu in balbezit. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap. Yalovalılar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:8

34e minuut.
Eskişehirli speelt de bal door. Duman is nu in balbezit. Nikolaou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikolaou krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Di Niro probeert naar een medespeler te passen. Nikolaou heeft problemen om de bal te vangen. Nikolaou met een sublieme pass. Zdjelar is nu in balbezit. Zdjelar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kağıtçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hende verovert de bal door een tackle van achteren. Hende passt de bal zonder na te denken. Zdjelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hende met een snelle inworp. Graaf geeft de bal voor. Nikolaou krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:9

41e minuut.
Duman geeft een lange en hoge pass. Graaf met een sublieme pass. Zdjelar is nu in balbezit. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:10

44e minuut.
Yakupoğlu is nu in balbezit. Zanesco verovert de bal door een tackle van achteren. Zanesco speelt de bal door. Zdjelar rent richting de bal. Zdjelar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karasu Spor Kulübü 88%, H.BEŞİKTAŞ 12%.
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:10

48e minuut.
Diyarbakırlıoğlu is nu in balbezit. Zdjelar verovert de bal door een tackle van achteren. Zdjelar passt de bal in één keer door. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:11

49e minuut.
Graaf speelt de bal door. Hende speelt de bal door. Zanesco probeert naar een medespeler te passen. Zdjelar is nu in balbezit. Zdjelar haalt uit met een fantastische trap. Yalovalılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Nikolaou is nu in balbezit. Kadrioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikolaou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isar met een snel genomen vrije trap. Nikolaou krijgt zijn hoofd ertegen. Derelioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hende geeft een hoge lob. Yalovalılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Isar is nu in balbezit. Isar passt de bal zonder na te denken. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap. Yalovalılar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:12

54e minuut.
Graaf met een sublieme pass. Hende met een sublieme pass. Klungelig pakt Nikolaou de bal. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... Yalovalılar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:13

57e minuut.
Nikolaou geeft een hoge lob. Daar is Zdjelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derelioğlu rent richting de bal. Zdjelar onderschept slim de pass. Zdjelar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Di Niro met een snelle inworp. Duman rent richting de bal. Zanesco geeft de bal voor. Klungelig pakt Zdjelar de bal. Zdjelar haalt uit met een fantastische trap. Yalovalılar bokst de bal weg.

60e minuut.
Derelioğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Canev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canev probeert naar een medespeler te passen. Zdjelar rent richting de bal. Zdjelar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:14

61e minuut.
Duman is nu in balbezit. Di Niro onderschept slim de pass. Di Niro geeft een lange en hoge pass. Nikolaou krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Kadrioğlu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Zanesco onderschept slim de pass. Zanesco speelt de bal door. Zdjelar rent richting de bal. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:15

63e minuut.
Kağıtçı heeft problemen om de bal te vangen. Diyarbakırlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyarbakırlıoğlu passt de bal zonder na te denken. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou passt de bal in één keer door. Zdjelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar passt de bal in één keer door. Zanesco geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:16

68e minuut.
Zdjelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar geeft een lange en hoge pass. Isar speelt de bal door. Klungelig pakt Nikolaou de bal. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... Yalovalılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou passt de bal in één keer door. Graaf rent richting de bal. Graaf passt de bal in één keer door. Zdjelar rent richting de bal. Paal! Zdjelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:17

74e minuut.
Yakupoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaou probeert naar een medespeler te passen. Zdjelar rent richting de bal. Zdjelar haalt uit met een fantastische trap. Yalovalılar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yalovalılar trapt de bal weg. Di Niro kopt de bal weg. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Derelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Derelioğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hende zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zdjelar geeft een hoge lob. Yalovalılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:18

82e minuut.
Yakupoğlu rent richting de bal. Yakupoğlu passt de bal met de wreef. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:19

86e minuut.
Isar passt de bal in één keer door. Kadrioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou onderschept slim de pass. Nikolaou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:20

87e minuut.
Isar rent richting de bal. Di Niro rent richting de bal. Di Niro geeft een lange en hoge pass. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap. Yalovalılar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karasu Spor Kulübü 84%, H.BEŞİKTAŞ 16%.
Karasu Spor Kulübü - H.BEŞİKTAŞ 0:20